Ahoj všem,
chci se zeptat, jestli se teď někomu povedlo (při nefunkčnosti internetové) spáchat telefonickou aktivace čehokoliv od Microsoftu, Win, Office apod.? Dříve fungovalo bez problémů.
Microsoft na tom teď zamakal a nově přidal (skrze bezplatné číslo) ověření z bezpečnostních důvodů, kdy chce nejprve zadat na telefonu „lomítko“ a frázi. Ani z ručky, ani z mobilu lomítko zadat nelze. Jsou jen dva pokusy zadání fráze tří čísel. Bez „lomítka“ vždy s negativním výsledkem, že AI nezaznamenal žádnou či správnou odpověď a ukončí hovor. Četl jsme o tom i kotel diskuzí na webu a nikdo to neprolomil.
Zkoušel jsem * či # (nic jiného zadat neumím), stejně nešlo. Stejně tak se dovolat na placené číslo Microsoftu prostě taky nejde.
Máte někdo pozitivní zkušenost?
P.s.: měl jsem nakoplou bootovací oblast, disk vrazil do jiného HW, opravil a zase vrátil do původního. Teď se bez aktivace nehnu . Udělám nebo nic, stroj prostě nerozjedu.
Telefonická aktivace Microsoft produktu Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
Telefonická aktivace Microsoft produktu
Naposledy upravil(a) Kajmánek dne 13 lis 2024 15:17, celkem upraveno 4 x.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Telefonická aktivacee Windows
Online aktivace nefunguje konkretne proc?
Nezapomen, ze vsechny licence upgradovane z Windows 7 nebo 8 na Windows 10 a 11 jsou po zmene hardware uz neplatne.
Stejne tak instalator neakceptuje klic z Windows 7 a 8.
Nezapomen, ze vsechny licence upgradovane z Windows 7 nebo 8 na Windows 10 a 11 jsou po zmene hardware uz neplatne.
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Telefonická aktivacee Windows
petr22 píše:Online aktivace nefunguje konkretne proc?
Proč nefunguje nevím. Pouze napíše, že se nezdařila a nazdar. I když ono je to ještě drtek zamotanější. Na kompu je instalován jistý funkční SW od brzdové stolice. Komp je ještě s licencí Vista downgradovaný na XP Pro SP3 a není vůbec zasíťovaný. Zkoušel jsem změnit produck key za čistou XP licenci, ale ani ta nejde. Proto jsem chtěl zkusit aktivovat telefonicky, což nefunguje.
Joo, můžu koupit nový stroj, nový SW atd., ale to na tom nechám kotel peněz, že se z toho budu hrabat rok, i když mě to do budoucna bude stejně čekat. Dokud mi vše fungovalo, chtěl jsem nechat tak.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Re: Telefonická aktivace Microsoft produktu
Microsoft na tom teď zamakal
Jj, mimo jine mi tyka
Teď se bez aktivace nehnu
To platilo naposledy u XP, ted mas 6x 30 dni 'trial'
Edit:
Komp je ještě s licencí Vista downgradovaný na XP Pro SP3
Vida, pak je chyba v te oprave. Co kdyz das 'Zmenit product key'?
Co je to za stroj?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
"To platilo naposledy u XP, ted mas 6x 30 dni 'trial'"
Ma tam Windows XP Pro, ty online aktivovat nejde, pouze telefonicky.
Pokud nejde ani telefonicka aktivace, tak pouzit nekterou z utilit, ktera provede telefonickou
aktivaci offline primo v systemu. Neni to crack ani hack, generuje cislo. Fakturu k licenci preci
mas, sw je legalni.
Ma tam Windows XP Pro, ty online aktivovat nejde, pouze telefonicky.
Pokud nejde ani telefonicka aktivace, tak pouzit nekterou z utilit, ktera provede telefonickou
aktivaci offline primo v systemu. Neni to crack ani hack, generuje cislo. Fakturu k licenci preci
mas, sw je legalni.
-
- nováček
- Pohlaví:
zeus píše:Microsoft na tom teď zamakal
Jj, mimo jine mi tykaTeď se bez aktivace nehnu
To platilo naposledy u XP, ted mas 6x 30 dni 'trial'
Edit:Komp je ještě s licencí Vista downgradovaný na XP Pro SP3
Vida, pak je chyba v te oprave. Co kdyz das 'Zmenit product key'?
Co je to za stroj?
Změnu key jsem právě dal za použití čisté XP licence (ze zoufalství jsem taky zkoušel nějaké i z Torrentu) a taky nic.
Je to HP dx7500 MT, žádný noname
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Windows XP online neaktivujes, servery jsou davno vypnute.
Bud telefon, nebo utilita viz vyse.
Bud telefon, nebo utilita viz vyse.
-
- nováček
- Pohlaví:
Píšu o aktivaci XP, jasný, je to pravěk. Ale v tuhle chvíli je jedno, jestli se bavíme o W11 nebo Office365, prostě telefonická aktivace (ne)funguje jak jsem psal při založení vlákna. To je oč tu běží
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Vidis, a ja myslel, ze chces zprovoznit ten PC
Tak pak tam nepatri cislo z 'ciste XP licence', nybrz genericky HP kod, ktery ma tu vyhodu, ze ho neni treba NIJAK aktivovat. A jelikoz nefunguje, neco jsi pri te 'oprave' pokazil.
Vyvstava tedy otazka, JAK probihala ta oprava?
Je to HP dx7500 MT, žádný noname
Tak pak tam nepatri cislo z 'ciste XP licence', nybrz genericky HP kod, ktery ma tu vyhodu, ze ho neni treba NIJAK aktivovat. A jelikoz nefunguje, neco jsi pri te 'oprave' pokazil.
Vyvstava tedy otazka, JAK probihala ta oprava?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Neni to jedno, o cem hovorime. Aktivace Windows 11 nebo O365 funguje online, XP ne.
Aktivace Windows XP skutecne funguje tak, ze na zaklade jednoho cisla vygeneruje druhe,
a je jedno, jestli ti to cislo nadiktuje "plechova huba" nebo programek zminovany vyse, pripadne
nejaka webova stranka. To s aktualni verzi Windows udelat nemuzes, tam se online kontroluje
hardware pocitace.
Zkus jako klic zadat P2BXT-D7Y8P-F6WF2-HYXY9-49TJD, to je pro ofiko XP SP3 od HP.
Aktivace Windows XP skutecne funguje tak, ze na zaklade jednoho cisla vygeneruje druhe,
a je jedno, jestli ti to cislo nadiktuje "plechova huba" nebo programek zminovany vyse, pripadne
nejaka webova stranka. To s aktualni verzi Windows udelat nemuzes, tam se online kontroluje
hardware pocitace.
Zkus jako klic zadat P2BXT-D7Y8P-F6WF2-HYXY9-49TJD, to je pro ofiko XP SP3 od HP.
-
- nováček
- Pohlaví:
petr22 píše:Neni to jedno, o cem hovorime. Aktivace Windows 11 nebo O365 funguje online, XP ne.
hardware pocitace.
Bohužel ani tenhle klíč nebere . A koukám, že jsem ho už zkoušel z GITHUBU
Naposledy upravil(a) Kajmánek dne 13 lis 2024 15:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jakou verzi XP tam mas? Ona to krome bezne krabicove muze byt treba VLK, firemni multilicence, ta samozrejmne bere jine klice.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3716
-
od Søren
15 dub 2024 17:06
-