Telefonická aktivace Microsoft produktu Vyřešeno
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Telefonická aktivace Microsoft produktu
Telefonickou podporu pro OEM licence poskytuje vyrobce pocitace, tedy v tomto pripade HP. To ti rekne i Microsoft.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Nezbyva, nez na tu 800 100 074 volat. Drive stacilo nic nemackat a spojilo te to s zivym Slovanem (Cesi tam cca 10 roku nedelaji).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Vzdyt uz to ma aktivovane.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Ano, problem s jeho PC je vyresen.
To ale nic nemeni na tom, ze to "lomitko", ktere po tobe chteji pro overeni na lince aktivace, jaksi z ciselniku mobilu nezdas. AI to zkratka nedomyslela...
To ale nic nemeni na tom, ze to "lomitko", ktere po tobe chteji pro overeni na lince aktivace, jaksi z ciselniku mobilu nezdas. AI to zkratka nedomyslela...
-
- Level 4
- Pohlaví:
Nedavno (asi půl roku) jsem aktivoval přes telefon Office 2019 a jen jsem zadaval cisla a pak mi ten AI robot řekl co mám zadat zpět.
o lomítku slyším prvně.
o lomítku slyším prvně.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Vsak si tam zavolej, ja na to taky po upozorneni tazatele zustal koukat.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Take jsem zavolal na aktivacni linku, abych se na tu zahadu podival - zadna zahada se nekona, pouze nepochopeni
instrukce od AI. Ale mohlo by se to davat jako test, kdo pozorne posloucha instrukce
"To ale nic nemeni na tom, ze to "lomitko", ktere po tobe chteji pro overeni na lince aktivace, jaksi z ciselniku
mobilu nezdas. AI to zkratka nedomyslela..."
AI to v tomto pripade domyslela, nedomyslel volajici. AI ceka na odezvu, nedocka se a zavesi.
"Četl jsme o tom i kotel diskuzí na webu a nikdo to neprolomil"
Aktivacnim procesem projdou denne tisice lidi uspesne. Neverim, ze nekde na diskuzi je vetsi mnozstvi lidi kteri nejen ze nepochopili
postup, ale ani jim obratem nikdo neporadil, co delaji spatne.
"Microsoft na tom teď zamakal a nově přidal (skrze bezplatné číslo) ověření z bezpečnostních důvodů,
kdy chce nejprve zadat na telefonu „lomítko“ a frázi."
Prave z bezpecnostnich duvodu je tam lomitko, aby procesem prosel pouze clovek, ale uz ne robot, schopny pouze zadavat cisla a znaky
z ciselniku. Robot se dal nedostane, AI neceka na zadani znaku, ale na neco jineho. Microsoft pouze nepocita s tim, ze clovek pokousi zadat
znaky na ciselniku telefonu, prestoze mu doslovne AI rekne, jak to ma udelat.
Vim, ze jsem tajemny jako hrad v Karpatech, ale je tak jednoduche, ze ti co na to neprisli budou mlatit
hlavou do zdi po zjisteni, co delaji spatne. Je to chyba uzivatele, nikoliv procesu. Schvalne jsem to tu dal
vyzkouset peti dalsim lidem, vsichni se bez problemu dostali dal.
instrukce od AI. Ale mohlo by se to davat jako test, kdo pozorne posloucha instrukce
"To ale nic nemeni na tom, ze to "lomitko", ktere po tobe chteji pro overeni na lince aktivace, jaksi z ciselniku
mobilu nezdas. AI to zkratka nedomyslela..."
AI to v tomto pripade domyslela, nedomyslel volajici. AI ceka na odezvu, nedocka se a zavesi.
"Četl jsme o tom i kotel diskuzí na webu a nikdo to neprolomil"
Aktivacnim procesem projdou denne tisice lidi uspesne. Neverim, ze nekde na diskuzi je vetsi mnozstvi lidi kteri nejen ze nepochopili
postup, ale ani jim obratem nikdo neporadil, co delaji spatne.
"Microsoft na tom teď zamakal a nově přidal (skrze bezplatné číslo) ověření z bezpečnostních důvodů,
kdy chce nejprve zadat na telefonu „lomítko“ a frázi."
Prave z bezpecnostnich duvodu je tam lomitko, aby procesem prosel pouze clovek, ale uz ne robot, schopny pouze zadavat cisla a znaky
z ciselniku. Robot se dal nedostane, AI neceka na zadani znaku, ale na neco jineho. Microsoft pouze nepocita s tim, ze clovek pokousi zadat
znaky na ciselniku telefonu, prestoze mu doslovne AI rekne, jak to ma udelat.
Vim, ze jsem tajemny jako hrad v Karpatech, ale je tak jednoduche, ze ti co na to neprisli budou mlatit
hlavou do zdi po zjisteni, co delaji spatne. Je to chyba uzivatele, nikoliv procesu. Schvalne jsem to tu dal
vyzkouset peti dalsim lidem, vsichni se bez problemu dostali dal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3950
-
od Søren
15 dub 2024 17:06
-