Ahoj pánové,
Koupil jsem starej komp a nenaběhnou Win.
Můžu vám sem hodit bootlog a kouknete prosím na něj.
Jde mi o to, jestli to půjde opravit, nebo přeinstalovat.
Nevím, jestli bych potom sehnal všechny ovladače.
Díky moc
Joska
Win 95 nenabootuje
-
- nováček
- Pohlaví:
Win 95 nenabootuje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Re: Win 95 nenabootuje
Není uvedena sestava (ani účel jejího pořízení), ale s přihlédnutím k předpokladu, že je to v kombinaci s archaickým operačním systémem něco dost starého, se dá usuzovat na možnost, že tam mohlo cokoliv "odejít". Docela mě překvapuje údaj, že šlo o o koupi - i mnohem novější přístroje se nosí na skládku elektronického odpadu.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Preinstalovat je to nejrychlejsi (koneckoncu, nevis co tam je za soft, je to cizi PC), nechce se mi vzpominat jak se pred 30
lety resily problemy s Windows.
Jak vis, ze ten disk s Windows je zrovna z tohoto pocitace, tedy ze maji fungovat? Co kdyz je vadny disk ?
Ty jsi za ten pocitac dal skutecne penize? Jaka je konfigurace, je to aspon necim zajimave, napr. je tam 3DFX nebo Riva TNT?
Jeste navic je tam CRT monitor, s tim se nekomu vylozene nechtelo tahat na sberny dvur. Ten bych okamzite ekologicky zlikvidoval.
Jediny CRT monitor kde bych si rozmyslel likvidaci je Commodore monitor od Amigy a pak Sony Trinitron s plochou obrazovkou.
lety resily problemy s Windows.
Jak vis, ze ten disk s Windows je zrovna z tohoto pocitace, tedy ze maji fungovat? Co kdyz je vadny disk ?
Ty jsi za ten pocitac dal skutecne penize? Jaka je konfigurace, je to aspon necim zajimave, napr. je tam 3DFX nebo Riva TNT?
Jeste navic je tam CRT monitor, s tim se nekomu vylozene nechtelo tahat na sberny dvur. Ten bych okamzite ekologicky zlikvidoval.
Jediny CRT monitor kde bych si rozmyslel likvidaci je Commodore monitor od Amigy a pak Sony Trinitron s plochou obrazovkou.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Ovladače se dají vytahat ze starého systému, aspoň W98 to uměly, takže W95 by mohly také. Proto ten starý disk nejdřív zazálohuj, než začneš dělat nějaké experimenty.
Alferi: dost lidí si dnes kupuje nebo staví svou tehdy vysněnou herní sestavu, na kterou tenkrát neměli. Pěkné ATčko je teď velmi hledané hodnotné zboží, zvlášť s původní DIN klávesnicí a monitorem...
Alferi: dost lidí si dnes kupuje nebo staví svou tehdy vysněnou herní sestavu, na kterou tenkrát neměli. Pěkné ATčko je teď velmi hledané hodnotné zboží, zvlášť s původní DIN klávesnicí a monitorem...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”