Komprimace - jak zkomprimovat 5MB na 1MB (Vyřešeno) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Komprimace - jak zkomprimovat 5MB na 1MB (Vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 24 led 2008 18:35

Zdravím všechny!
Vedu diskuzi s ltb o tom, že by v galerii mohla přibýt ještě jedna sekce s prezentacemi (PPS-PPT) - technika - umění - zajímavosti apod.
Tyto prezentace mají různý objem dat počínaje třeba 50kB a konče asi nekonečnem. Ale je jich celkem mnoho, kde se velikost pohybuje kolem 5MB.
Ale ltb by chtěl dodržet stávající podmínky - t.j. max.1MB !
Teď otázka - jak zkomprimovat 5MB na 1MB? (max.)
Ona by to byla trochu zátěž pro server (resp.pro povolenou kapacitu), ale dalo by se to občas pročistit.
Každý by koukl a stáhl co ho zajímá, přidal svoje atd.
Dík za radu a reakce. :D

Tak jste mne přesvědčili, taky už mi došlo, že je to blbost! :idea:
Naposledy upravil(a) guest dne 27 led 2008 09:04, celkem upraveno 1 x.

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 26 led 2008 20:46

Pokud by to byly prezentace zaměřené pouze na téma počítače,byl bych také pro,jinak mi PPSka(takový ty co jich je mraky)nic neříkají.A co se týče té komprimace,tak to asi nepůjde,jednou je prostě daná velikost a smrštit to už bohužel nejde co se týče PPSek. :bigups:
► Zobrazit spoiler

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 led 2008 23:57

Pokud to nemá nic s počítači, proč zbytečně zaneřádit server. Kdo chce najde si toho na netu mraky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 27 led 2008 00:04

jak říkal jkmaxfli.PPSky moc komprimovat nepůjdou.obsahují obrázky v jpg a ty už opravdu o moc stlačit nejdou. jinak pokud by se to opravdu netýkalo IT, tak bych to sem moc nedával. takovým prezentací mám na meilu až až a to jich ještě spousty mažu,protože to nemá smysl skladovat. je toho opravdu plný internet jen se čeká kdo co opráší a začne se to zase šířit.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”