Instalace W XP Vyřešeno
Instalace W XP
Ahoj, zase další problém. Konečně jsem sehnal instalační disketu woken. Naformátoval jsem HDD, dal jsem inst.CD, v BIOSu jsem nastavil bootování z CD. Nevím proč, ale pořád mi to načítalo z HDD a psalo to NTLDR nenalezen. Pak se mi to povedlo a po zkopírování souborů na HDD se počítač restartoval a znovu načítal z HDD, jenže se to zastavilo a napsalo to chybu, že hardwarová konfigurace není správná a že je něco s HDD nebo něco podobnýho. Poradíte mi ?
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace W XP
Odstranila jsi nejprve původní oddíl na disku a znovu jej vytvořila a pak teprve formátovala pomalým způsobem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No, abych řekl pravdu, tak jsem to formátoval na jinym PC a rychle. A odstranilo se všechno.
Nemenil si nejakou soucast HW..? me to ted udelalo u kamose pac sem mu dal rychlejsi ramky ktere sice nacetly v BIOSU ale v instalaci hazely chybu HDD ze je poskozen
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
chyba ntldr to mi něco říká a ne zrovna pozitivního... takže ty potřebuješ přeinstalovat windows ? dej v biosu první cd-rom, 2. třeba hadrdisk a dej reset, ještě dej do romky instalační cd s autorunem od windowsu. po naloadování autorunu ti to napíše, ať zmáčkneš nějakou klávesu, něco zmáčkni, pak se načtou ovladače myslim a pak dej čistá instalace a dej si ten hadr na jaký to chceš. pak dáš formátovat třeba na NTFS a instaluješ, pak až se zkopírujou instalační soubory se to restartuje a dej si první hadr. pak to bude pokračovat v instalaci
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Re: Instalace W XP Vyřešeno
Tak to vypadá, že to poběží. Měl jsem napojenou klávesnici přes USB a fungovalo jen něco na té klávesnici, takže když jsem dal ENTER při spouštění CD tak jsem vlastně nic nezmáčknul. Odstranil jsem oddíly a dal pomalu formátovat. Zatim vše běží. W jsou nainstalovaný, takže už jen zbytek programů. Snad už se nic nestane. Moc vám všem děkuju. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28