Problém v"Odebrat nebo přidat programy" Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Petr Kali
Level 3
Level 3
Příspěvky: 449
Registrován: leden 06
Pohlaví: Muž

Problém v"Odebrat nebo přidat programy"  Vyřešeno

Příspěvekod Petr Kali » 14 úno 2006 10:29

Nastal další problém, ve složce "Odebrat nebo přidat programy" při zveřejnění porgramů se objevila taková věc: na začátku seznamu je pár porgramů, potom je veliká nejdříve černá plocha potom se přidávají bílé pruhy a nakonec zase černá plocha. Zatím pokračují další porgramy. Posuvník je velice tenký jako by tam byly stovky položek. Nevíte někodo co stím?



Reklama
Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 úno 2006 11:22

Stáhni si RegCleaner. Je v něm i čeština a po nainstalování, se ti v menu objeví i nabídka Uninstal - po otevření vidíš programy, které máš nainstalované a lze je odtud odinstalovat. Porovnej to s tím, co máš legálně a co ti zobrazuje program Přidat, nebo ubrat programy. Ten rozdíl by měly být ty černé a zkus je odinstalovat v RegCleaneru. Nebo lépe - napiš jejich seznam nebo co to alespoň je, abys nesmázl něco z Winů. V RegCleaneru otevři záložku Nástroje - Čištění registrů - Spustit vše. Potom dáš CTRL+A a vpravo dole dáš Odstranit vybrané. A uvidíme, co zůstane v té nabídce Přidat.....

Uživatelský avatar
Petr Kali
Level 3
Level 3
Příspěvky: 449
Registrován: leden 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Petr Kali » 14 úno 2006 12:45

Navíc jsou tam: Electonic Arts Game Updater; Norton CleanSweep; Norton Speed Disk 7.0 for Windows NT; NortonUtilites 2003 for Windows; Symantec Network Drivers Update; WebFldrs XP; Windows Gernuine Advantage v1.3.0254.0 A v RegCleaneru neni Warcraft III.

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 úno 2006 13:04

A to jsou věci, které v té nabídce Přidat... nejsou vidět? A to je po vyčištění registrů? Nortona bys měl stejnak shodit, jestli už nemáš platnou licenci, tak jej odinstaluj. Sundej ho přes ten RegCleaner. Ale první si stáhni Avast a nechoď na net, pokud nebudeš mít přeinstalovaný antivir.
Electonic Arts Game Updater máš na co? Updatuješ hry, nebo co? Warcraft se asi nezapisuje do registrů, když v tom seznamu chybí, ale toho si určitě necháš. Ubylo těch bílých a černých míst?

Uživatelský avatar
m-art
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 105
Registrován: červen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod m-art » 14 úno 2006 15:54

Tak ja se daří s řešením problému? Mám úplně stejnej. Jak v práci tak doma, i u kolegy sem to viděl...
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=3311
M-ART

Uživatelský avatar
Petr Kali
Level 3
Level 3
Příspěvky: 449
Registrován: leden 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Petr Kali » 14 úno 2006 16:29

Odebral jsem ty programy přes RegCleanr, potom jsem odinstaloval Nortna a problem zmizel.Nainstalova jsem Avast zatím šlape. Jaký je ten Avast. Je dobrej? Já s ním nemám žadnou zkušenost. Mám možnost AVG 7.1 z Chipu, jaký máš na něj názor?

Uživatelský avatar
m-art
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 105
Registrován: červen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod m-art » 14 úno 2006 16:43

Co se týče Avg... je to takovej standard. Lepší je asi NOD nebo Symantec (norton)

ALE: AVG má i free verzi (jen v anličtině) a myslím že nemá žádné omezení. Jenom nejde podrobněji nastavit testy.

Chip pokud si pamatuju každej měsíc vydával nějaký nový seriový číslo, nebo už ne? MOžná že tam je ta samá free verze a potom se tady zbytečně ventiluju...
M-ART

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 úno 2006 17:17

Zatím je stále lepší Avast. AVG má v budoucnu spolupracovat s Intelem a snad se to projeví i na kvalitě produktu, ale zatím..... :x

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2038
Registrován: květen 05
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Luboš » 15 úno 2006 08:19

Také i já si přihodím troškou do mlýnu. Problematika nejlepšího antivirového programu je (dle odezvy na různých fórech na netu) velice široká a nikde nenajdeš názor na stoprocentní nejlepší antivir, i když některé firmy propagují, že právě ten jejich antivir vychytal 100% testovaných virů. Někdo upřednostňuje Nortona, někdo NOD, další Avast nebo AVG. V naší firmě např. používáme už roky McAfeeho (je to dáno logicky zakoupenou licencí) a doma jsem za ty roky vyzkoušel snad všechny antiviry, a to kromě výše uvedených také Kasperski, Panda a další. Na každém produktu mi něco vadilo a něco vyhovovalo. Nakonec jsem se ustálil na použití Nortona, který je skutečně spolehlivý a pro mne má i dobrou obsluhu. Měl jsem zakoupené licence i na další tři antiviry, ale ty jsem časem odboural. Takže kolik lidí, tolik názorů, ale to je správné. I v běžném životě není nic stoprocentní - vezmi si takové auto. Můžeš říct o některém výrobku, že je stoprocentně nejlepší a že ty ostatní nestojí za nic? I tady vyhovuje každý model pro někoho jiného. (Raději zabrzdím, ať neodbočím od tématu. HOWGH)

Uživatelský avatar
Petr Kali
Level 3
Level 3
Příspěvky: 449
Registrován: leden 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Petr Kali » 15 úno 2006 11:20

Děkuji všem za rady a nápady. Já měl taky Nortona ale už mi prošla licence, tak jsem chtěl vědět jestli je třeba něco nového ve světě antivirů. Ještě jednou DÍK. :D

Uživatelský avatar
m-art
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 105
Registrován: červen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod m-art » 15 úno 2006 16:11

Norton je dobrej ze ma v jednom baliku Firewall, antivir, antispyware, antiperspirant, atd...
M-ART

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 15 úno 2006 16:16

Máš recht, ale má taky dvě nevýhody - přílišná zátěž systému a není zdarma.
Takže pokud nemáš aspoň 1G procák a 256 paměť, tak na něj ani nepomysli, protože při skenování by ses na komp jen zpovzdálí díval, takže by ses stejně nezapotil. :D


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mám přidat větráky?
    od tomthai » 20 úno 2019 21:12 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    11
    789
    od drobino
    22 úno 2019 09:41
  • Jak do grafu přidat popis osy?
    od atari » 13 čer 2019 17:05 » v Kancelářské balíky
    5
    919
    od xlnc
    18 čer 2019 10:24
  • Mohu přidat energii pasivnímu USB hubu?
    od postcd » 21 úno 2019 21:14 » v Taktování a další úpravy PC
    6
    901
    od ITCrowd
    23 úno 2019 11:26
  • Wordpress jak přidat do footer copyright email?
    od Maxweel » 20 úno 2019 16:38 » v Programování a tvorba webu
    4
    830
    od LuCaCZ
    20 úno 2019 19:56
  • Nelze nainstalovat programy
    od KedarCZE » 14 čer 2019 14:20 » v Vše ostatní (sw)
    4
    558
    od KedarCZE
    14 čer 2019 14:57

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 24 hostů