zobrazení vzhuru nohama Vyřešeno
zobrazení vzhuru nohama
Zdravím,mám pujčení noubuk od kámaráda a nevím co jsem naněm zmáčkl ale vše se my zobrazuje vzhůru nohama
Re: zobrazení vzhuru nohama
porat te prosím
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V nastavení grafiky budeš mít o kolik °otočit obraz. Navol tam 0°.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To, že ti ještě nikdo neodpověděl není známkou toho, že by nikdo odpovědět nechtěl. Znamená to pouze, že si tvůj dotaz zatím nepřečetl nikdo, kdo by znal odpověď. Je doba dovolených a prázdnin, návštěvnost fóra je je menší než v sezóně, takže se může stát, že budeš na první odpověď čekat i několik hodin nebo i dnů.
Zkus ještě svůj dotaz doplnit informací, jaký operační systém máš nainstalovaný.
Mnohé grafické karty umí převrátit obrázek na monitoru stranově nebo výškově. Podívej se do Start > Nastavení > Ovládací panely > Zobrazení > karta Nastavení, klik na Upřesnit, jestli zde není možnost volby převrácení obrazu (cesta platí pro XP, jak je to ve Vistách a win7 nevím).
Zkus ještě svůj dotaz doplnit informací, jaký operační systém máš nainstalovaný.
Mnohé grafické karty umí převrátit obrázek na monitoru stranově nebo výškově. Podívej se do Start > Nastavení > Ovládací panely > Zobrazení > karta Nastavení, klik na Upřesnit, jestli zde není možnost volby převrácení obrazu (cesta platí pro XP, jak je to ve Vistách a win7 nevím).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zobrazení vzhuru nohama Vyřešeno
Mělo by to jít přes ikonku nVidia/Ati na systray (na liště vpravo dole u hodin). U nVidie je to pole 'rotation', u ATi už přesně nevím, ale přes CCC (Catalyst Control Center) by to mělo jít. A že ti nikdo do 15 minut neodpoví není ještě důvod připomínat se, nejsme stroje, tkž strpení. Navíc by neuškodilo dodat příště více info a napsat svůj dotaz česky.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”