anebo to prostě neumím.
Ze stránek autora jsem si stáhl Hirens.BootCD 10.3. Při vypnutém Antiviru jsem to v pohodě stáhl. Následně jsem vypálil jen soubor Iso, viz. screen a vše včetně kontroly dat proběhlo korektně. /Je to vypálené na starém X krát použitém CDRW/ Potud vše O.K.
K problému:
Hirens.Boot nabootuje, naskočí úvodní obrazovka ale ta nejde ovládat. Kurzorové šipky ani myš nereagují a nereagují ani všechny klávesy. Hirens.Boot vidím poprve a možná něco dělám špatně, ale co ???
Hirens.Boot nejde spustit Vyřešeno
Re: Hirens.Boot nejde spustit
Musejí reagovat. Chyba bude nejspíš v klávesnici – viz tvé nedávno řešené téma.
Máš doma nějakou starou instalačku Win98? Zkus, jestli klávesnice funguje tam (výběr s podporou CD / bez podpory CD / instalace.
Máš doma nějakou starou instalačku Win98? Zkus, jestli klávesnice funguje tam (výběr s podporou CD / bez podpory CD / instalace.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jiná klávesnice
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Pohlaví:
Myloš píše:Musejí reagovat. Chyba bude nejspíš v klávesnici – viz tvé nedávno řešené téma.
Win98 mám, ale mám tak zahnojený počitač který se už rok připravuji přeinstalovat že se mi 98 instalovat vůbec nechce. Spíš to vidím na tu klávesnici (i když v Biosu jsem to rozchodil). Koupím novou a pak napíšu jak to vypadá.
Klávesnice (2) fungují jinak bez problémů, jen jsem nemohl ještě včera pracovat v již zmíněném Biosu.
Neradil jsem ti instalovat Win98, ale vyzkoušet, jestli můžeš touto klávesnicí vybrat některou z položek úvodního menu po nabootování z té instalačky, nebo jestli je klávesnice i tam mrtvá – aby se vyloučila chyba buď klávesnice, nebo Hiren’se.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Myloši rozumím, ostatně to znova pročítám a už mi to také došlo. Jdu na W98.
Tak nic, W98 nemám ale mám jen Upgrade W98. Zrovna včera jsem uklízel stůl a vyházel stará nepotřebná CD a s tím i W98. Ještě je to v koši, ale vzhledem k tomu že tam byla spousta záloh dokumentů, tak jsem všechna CD poškodil. Nezbývá než koupit klávesnice - to už mne nezruinuje.
Tak nic, W98 nemám ale mám jen Upgrade W98. Zrovna včera jsem uklízel stůl a vyházel stará nepotřebná CD a s tím i W98. Ještě je to v koši, ale vzhledem k tomu že tam byla spousta záloh dokumentů, tak jsem všechna CD poškodil. Nezbývá než koupit klávesnice - to už mne nezruinuje.

-
- Pohlaví:
Heuréka. Nevím jestli to je tím teplem anebo Gambáčem, ale vzpoměl jsem si
že tu mám ještě 3 tašky s CD a tam jsem W98 našel.
Při bootování tam vyskočí výběr: Boot z CD anebo Boot z HDD. Mezi těmito položkami nejde přepnout. Tedy asi opravdu špatná klávesnice.

Při bootování tam vyskočí výběr: Boot z CD anebo Boot z HDD. Mezi těmito položkami nejde přepnout. Tedy asi opravdu špatná klávesnice.

Možná se jen blbě koukám, ale ani na jednom z oficiálních odkazů:
http://www.hirensbootcd.net/download.html
http://www.hiren.info/pages/bootcd
jsem nenašel link pro stažení.
http://www.hirensbootcd.net/download.html
http://www.hiren.info/pages/bootcd
jsem nenašel link pro stažení.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi kliknout na odkaz pro stažení?
+ Direct HTTP Mirror + Torrent + Torrent Magnet

richchie:
Velectěné díky na tvou hlavu.
Jak někdo neoznačuje odkazy (není to podtržené ani jinak zvýrazněné), pak musí člověk s prominutím jak vocas jezdit myší po stránce, jestli se náhodou něco nestane.
Velectěné díky na tvou hlavu.
Jak někdo neoznačuje odkazy (není to podtržené ani jinak zvýrazněné), pak musí člověk s prominutím jak vocas jezdit myší po stránce, jestli se náhodou něco nestane.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1730
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 7623
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4511
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
-
- 7
- 4680
-
od makojed