Dostal jsem starý počitač pro vnučku za darmo.Bohužel po stažení aktualizací obrazovka zčernala a je to nelegální OS.Je to xp profesionál.Chtěl by jsem ho odstranit z počitače.Jak na to?
// Téma přesunuto do vhodnější sekce.
// mike007
Nelegální Windovs a jeho odstranění z PC.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nelegální windovs a jeho odstranění z PC.
Přeformátovat disk.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ale,já nevím jak se to dělá?Nějaký postup.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale potřebuješ instalaci windows na cd aby si je mohl zase znovu nainstalovat
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
... tentokráte legální!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady jsem našel nějakej návod snad ti pomůže nečetl jsem ho celej http://blog.antonindanek.cz/clanek/inst ... -po-kroku/
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám žádné instalačné cd.Chtěl jsem potom co PC vyčistím stáhnout celý program z druhého počitače kde je win legální,ale taky není k němu cd.
Všude radí jak instalovat.Ale já potřebuji opak.Prostě dostat všechno pryč.Ani nechci zálohovat data.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Všude radí jak instalovat.Ale já potřebuji opak.Prostě dostat všechno pryč.Ani nechci zálohovat data.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
A naco ti pak bude počítač bez operačního systému, když tedy nechceš instalovat, pouze mazat?
Tak si stáhni nějaké záchranné cd a vypal si ho, když nemáš Windows install cd, poté naformátuj disk, a je to všechno pryč. :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A takový malý dodatek.I když máš na druhém pc legální systém-pravděpodobně OEM tak když ho nainstaluješ na ten druhý tak je to opět nelegální kopie.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak nejde si jen tak přenést OS bez instalačního CD na úplně jinou konfiguraci. Za prvé to na 99% poběží s chybama a pokud ne, tak to stejně kvůli pravděpodobné nemultilicenci bude naprosto stejně nelegální.
Os odinstaluješ formátem disku, což je skoro první krok instalace druhého OS
Os odinstaluješ formátem disku, což je skoro první krok instalace druhého OS
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
To přetažení systému z jiného PC jek už bylo psáno je nelegální a navíc se ti to ani nepovede, anebo naopak.
Nezbývá než pro vnučku zakoupit nový systém, což v této době může třeba znamenat napsat Ježíškovi.
Prozatím můžeš nainstalovat nějaký Linux, např.Ubuntu. Linuxů je více a já mám malou zkušenost jenom s Ubuntu, ale třeba ti někdo poradí něco lepšího.
To přetažení systému z jiného PC jek už bylo psáno je nelegální a navíc se ti to ani nepovede, anebo naopak.

Nezbývá než pro vnučku zakoupit nový systém, což v této době může třeba znamenat napsat Ježíškovi.
Prozatím můžeš nainstalovat nějaký Linux, např.Ubuntu. Linuxů je více a já mám malou zkušenost jenom s Ubuntu, ale třeba ti někdo poradí něco lepšího.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”