Lze nainstalovat Windows 7 na určitou dobu zdarma?*
Lze nainstalovat Windows 7 na určitou dobu zdarma?*
Můžu se zeptat zda-li je možnost si nainstalovat w7 na nějákou určitou dobu zdarma?..pak až skončí key tak jí odistalovat a dát si tam zpátky svůj windows?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 06 bře 2011 16:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nic neříkající nadpis
Důvod: Upraven nic neříkající nadpis
Mc-Buddy
-
- Pohlaví:
Re: Windows 7
Nemám zkušenost, ale google vyhodí: http://www.google.cz/search?hl=cs&sourc ... =&gs_rfai=
-
- Pohlaví:
Ty neumíš číst? Spíš bych se ptal je-li to ještě aktuální!
http://programovani.blog.zive.cz/2009/0 ... -dobouale/

http://programovani.blog.zive.cz/2009/0 ... -dobouale/
Já jsem si tenkrát stáhnul od někaď to windows 7 RTM je to Ultimate na 30 dní zdarma..takže když si to naistaluju nebudu mít pak potíže s piráctvím ?..já jen jestli to ještě ta 30 denní doba platí
Mc-Buddy
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že to bylo tak, že verze RC byla funkční do 1.6.2010. Po tomto dni jste se jich museli zbavit, protože se začala po každých 2 hodinách restartovat a pak už nešla ani zapnout. Tohle píšou v časopise Extra PC, článek ''Windows 7 RC jsou časovaná bomba''
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Pohlaví:
Tak to si musíš ověřit od zdroje kde to stahuješ. Osobně bych se s podobným dotazem obrátil přímo na kováře - tedy na MS. 

No já jelikož zítra mám nástup do nemocnice a chci si na svém NB něco zahrát tak bych si ji tam chtěl dát mám totiž tento problém:mám notebook Compaq 610.Vše běží vpořádku ale tak jednou denně se stane že obrazovka zamrzne nejde nic dělat a po chvíli se Obraz zmenší ,barvy se zhorší a píše že ovladač na grafiku začal blbě fungovat..po restartu je vše vpořádku,celkem mě to štve na světhardware to nikdo nevyřešil tak jsem zvědav na vás =).Ještě musím podotknout že na windows Vista mi toto nedělalo :) Přiložím i obrázek na kterém je zpráva o chybě:Ovladač zobrazení igxprd32 přestal normálně pracovat.Uložte rozdělanou práci a obnovte úplnou funkčnost zobrazení restartováním systému.Při restartování bude zobrazen dialog umožňující odeslat data o této chybě společnosti Microsoft. nikdo si stim nevěděl rady a ani já ne..
Mc-Buddy
-
- Pohlaví:
Pokud je to tak narychlo a jdeš do nemocnice, pak bych nelaboroval a nechal to co momentálně funguje. Pokud řešíš problém jinde, pak je zbytečné to psát znovu sem - je to pak nepřehledné.
Re: Lze nainstalovat Windows 7 na určitou dobu zdarma?*
No jasný,ale mě to blbne a v nemocnici bych to opravdu nechtěl..zvláštní je že to u Visty neblblo.A ano řeším to jinde ale už od včerejška mi na to nikdo neodpověděl a moc času nemám..
Mc-Buddy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2987
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek