Windows 7 odinstalace aktualizací

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

papi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 odinstalace aktualizací

Příspěvekod papi » 04 dub 2011 15:45

Ahoj, mám Windows 7 Home Premium 64-bit a ve Windows Upadte mám cca 10 neúspěšně nainstalovaných aktualizací, neví někdo jak je mohu znovu nainstalovat ?
Díval jsem se do programů a funkce, ale tam je jen cca 20 aktualizací napsáno a já jich mám v PC nainstalovaných cca 100.
Naposledy upravil(a) papi dne 07 dub 2011 06:17, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Windows 7 odinstalace aktualizací

Příspěvekod Luboš » 04 dub 2011 19:13

V Ovladacích panelech klikni na Windows Update, pak vlevo na Aktualizace: Nejčastější dotazy, pak v zobrazeném seznamu témat vyber Proč nemohu nainstalovat aktualizaci a po zobrazení dalšího textu klikni na Odstraňování potíží s instalací aktualizací. Tam si vyber téma, které odpovídá tvému problému - možná tam najdeš odpověď.

Můžeš mít také problém s nastavením miniaplikací (gadgets). Překontroluj ještě toto:
1.Start / Spustit (anebo zkratkou: klávesa Win+R), napiš regedit a potvrď OK.
2. Nastav klíč HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Sidebar \ Settings
3. Vpravo klikni pravou myší, pak Nový a vytvoř novou hodnotu typu DWORD s názvem AllowElevatedProcess (pokud ješte neexistuje) a nastav jí hodnotu 1.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

papi
nováček
Stav:

Příspěvekod papi » 05 dub 2011 06:18

V registrech s těma miniaplikacema mám ve složce Sidebar jenom sločku Compatibility.
A s těma aktualizacema mi Windows nenabídl žádnou použitelnou nápovědu.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 05 dub 2011 10:40

Tak ještě jeden pokus:

Vyhledej výše uvedený klíč v části HKEY_CURRENT_USER a kromě uvedeného postupu ještě překontroluj (kromě položky AllowElevatedProcess) položku ShowGadgets, u které má být také hodnota 1.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

papi
nováček
Stav:

Příspěvekod papi » 05 dub 2011 14:48

Prosím uploadni někam (např. na http://www.leteckaposta.cz) ty registry, omylem jsem jeden smazal a teď mi nejde vůbec spustit ten program ''miniaplikace na plochu''. díky :)

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 05 dub 2011 19:26

Asi ti nerozumím ...

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 05 dub 2011 21:21

Neskúsený človek alebo vlastník pirátskej verzie vypne aktualizácie... t.j v nastaveniach aktualizácií sa dá predsa vybrať, aby sa aktualizácie prevzali a nainštalovali iba z užívateľovým súhlasom (ten kto to necháva na automatiku sa dopúšťa veľkej chyby , často sa stáva že MS vydáva aj aktualizácie ktoré vôbec netreba... tak napr.: každý mesiac vydáva akúsi aktualizáciu ohľadom spyware KB890830 čo má 10MB......

Pokiaľ máš origo win7 po odlkliknutí znovunaištalovania aktualizácií by si už problém nemal mať!
samael.35

papi
nováček
Stav:

Příspěvekod papi » 07 dub 2011 06:19

Origo mám, ale nevim kde mám dát tu znovuinstaladci.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”