Dobry den, mam windows 7 (64), použil jsem program prtition wizard na rozdělení disku program se spustil začal pracovat ale již déle nez 8 hodin je na obrazovce pouze napis ze mam čekat, chci se zeptat zda je tato doba normální nebo je to v hájí a pocitac se kousl, co s tím?
Dekuji za jakoukoli odpověď.
Problem pri rozdelovani disku
Re: Problem pri rozdelovani disku
8 hodin? To se mi nezdá. Jak velký máš harddisk? Byl bez dat?
Nevydržel jsem to a zkusil NB na tvrdo vypnout a zapnout, po startu windows se dis zmenšil a nový oddíl se nevytvořil přes program partition wizard jsem musel nový oddíl odstranit a tak mi zůstal jen jeden. Není nejaký jiný Free program na vytvoření více oddílů?
Děkuji
Disk mám 500 GB
Děkuji
Disk mám 500 GB
Nejprve zruš všechny oddíly, na kterých není systém a data a pak postupně vytvoř nové oddíly a zformátuj je. Toto umožňuje každý program typu Partition Manager apod.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
NB je nový žádné jiné oddíly tam nejsou, při průběhu rozdělování program napíše žádost o zavření všech programu i kdyz neni žádný spuštěný, nebo o restart, po restartu se pred spuštěním windows pustí rozdělování a potom zůstane nečinné a nic se nedeje.
Nejsem v tom moc zběhlý proto bych chtel poradit nejaky free program který to udělá víceméně za me, partition wizard se mi osvědčil na XP proto jsem ho volil.
Nejsem v tom moc zběhlý proto bych chtel poradit nejaky free program který to udělá víceméně za me, partition wizard se mi osvědčil na XP proto jsem ho volil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3209
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1985
-
od Jirka88