Thunderbird zamrzává a firefox špatně zobrazuje stránky :-/ Vyřešeno
Thunderbird zamrzává a firefox špatně zobrazuje stránky :-/
Ahoj, mam takový menší problém s Mozilla Thunderbird. Koupil jsem si nový notebook, na tom předchozím jsem měl Windows 7 64bit, na ten nový jsem nainstaloval naprosto ty samé Windowsy, ale na předchozím PC mi Thunderbird chodil naprosto bez problémů a nikdy se nestalo, že by zamrzal, nebo tak, naopak na tom novém, vždy chvilku po spuštění zamrzne, nebo při použití doplňků na automatické spouštění po spuštění Windows, tak vůbec nenaběhne. Firefox zase pokud vlezu na nějaké stránky, vůbec je nezobrazí správně, zobrazí se jen text ve sloupečku na bílém pozadí. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky moc...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Thunderbird zamrzává a firefox špatně zobrazuje stránky
Ostatní programy jsou plně funkční a problém je jen u těchto dvou programů?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel si jiný vyhledávač?? Chrome například??
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
ostatní vyhledávače jsou v pohodě, chrom, dokonce i IE9 je v pohodě, jiný jsem tu neměl. Zkoušel jsem nainstalovat firefox 64bit (nightly) a i thunderbird 64bit verzi a chovali se úplně stejně jako 32bit verze. Thunderbird zamrzá, firefox špatně zobrazuje některé stránky 

takže nic jo? bez odpovědi....skvělý, díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2011 21:37) ---
jinak kdyby tedfa někdo chtěl ještě pomoct, tady přikládám obrázek, jak firefox zobrazuje stránky.
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... refox.jpg/
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2011 21:37) ---
jinak kdyby tedfa někdo chtěl ještě pomoct, tady přikládám obrázek, jak firefox zobrazuje stránky.
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... refox.jpg/
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No BINGO a je to přesně to co jsem si myslel... To není vyhledávačem ale internetovým připojením... Buďto teda nemá dostatek paměti na ukládání, nebo je pomalé připojení k internetu, nebo to máš něják přehozený na "textový" režim...
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
pomalým připojením to neni ty "experte"...zaprvé je to připojení dostatečně rychlé na cokoliv a za druhé to nikdy předtím nedělal, a to už jsem na stejném druhu připojení rok a půl a až teprve teď se to začalo špatně zobrazovat. Takovýhle rady si fakt vyprošuju, naštěstí mi už pomohli na jiném fóru, takže vyřešeno. Ale asi hluboce zvážím svoje další působení tady, protože takové rady od rádoby "znalců" jsou opravdu k ničemu. Tváříte se tu všichni, že všemu hrozně rozumíte, zatím jsem sem umístil asi 5, nebo 6 dotazů a všechny jsem musel vyřešit nakonec sám, nikdo mi tu nepomohl... Takže díky RostislaveC, jsem rád, že BINGO a že sis to myslel, ale myslel sis to úplně špatně. Takže si vem svou knížku pro "začínající ajťáky a síťaře" a přečti si ji asi znovu, třeba pak dostaneš z počítačů ve škole jedničku a pustěj tě v květnu k maturitě...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Thunderbird zamrzává a firefox špatně zobrazuje stránky Vyřešeno
No hele to co jsem viděl na tom obrázku tak to se tady řešilo už hodněkrát.Tak si spíš ty zkus projít zbytek rad a neduplikuj tady témata.
A jinak se teda omlouvám že jsem poradil i když špatně, lepší než kdybys tady čuměl tejden na prázdný téma a nikdo by ti neporadil.
A jinak se teda omlouvám že jsem poradil i když špatně, lepší než kdybys tady čuměl tejden na prázdný téma a nikdo by ti neporadil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5960
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7888
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
- 5
- 2015
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4767
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5070
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”