Po přeinstalování Windowsu mám v PC nyní dva Windowsy (jedná se o systém WIN7).
Dostal se mi do rukou notebook ve špatném stavu po napadení viry,kdy viry ,,sežraly'' všechny důležité spouštěcí programy.
Jediná možnost bylo přeinstalovat windows.Po reinstalu mám však v PC dva windowsy,PC je pořád pomalý.
Potřebuji pomoct,jak se mám zbavit druhého windowsu a zároveň jak mám správně reinstalovat ten první.
P.s. počítač nešel zapnout jinak než do nouzového režimu,vyměnil jsem tedy v Biosu způsob bootování na CD mechaniku a postupoval v instalaci,poté nastala chyba o které píši.
Děkuji za odpověď.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2012 13:00) ---
Tak jinak,teď už je druhej win nainstalovanej a funguje správně,druhej tam ale pořád je.I všechny soubory,potřebuju úplně čistej PC a jeden jedinej windows.
Špatná reinstalace Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Špatná reinstalace
Při instalaci W7 vyber Vlastní, vytvoř si potřebné oddíly a ty zformátuj.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dobře takže vyberu primární oddíl o velikosti 284 GB na kterém je vlných pouze 11 a dám ho formátovat ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2012 13:14) ---
Jo jo už jsem ho zformátoval a už instaluju novej windows,pokud se ještě něco zkomplikuje tak napíšu tenhle postup mi předtím nedošel děkuju za pomoc :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2012 13:14) ---
Jo jo už jsem ho zformátoval a už instaluju novej windows,pokud se ještě něco zkomplikuje tak napíšu tenhle postup mi předtím nedošel děkuju za pomoc :)
když máš na disku dva systémy...tak máš zcela určitě na disku i 2 oddíly.tak ty nefunkční wokna přes zpravu pc a zprávu disků smaž...zformátuj tento oddíl.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne mám jen jeden oddíl na jednom disku nechápal jsem to sám když jsem to teď zformátoval tak pochybuju že tam ten druhej bude teďkom,uvídím po instalaci.
-
- Pohlaví:
To vidíš před instalací, tam si ty oddíly vytvoříš, anebo necháš jen jeden a na ten nainstaluješ systém. Dobré je disk rozdělit. Na :/ dát systém a D:/ nechat na data.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ok nainstaloval jsem ho počítač se restartoval a když se zapl byl na výběr windows 7 a windows 7 :-O nechápu,opět nainstaloval dva systémy...
-
- Pohlaví:
Žádný dva systémy nenainstaloval. Co s tím tropíš? Kolik tam máš oddílů? To vypadá že tam máš ještě jeden se starým systémem.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsou tam tři položky,první je už nevím na co druhá je vyhrazena pro system ma 70 mb a pak je třetí to je primární disk,který nejde rozdělit.A na něm jsou dva Windowsy pořád se mi to objevuje dokola.Mám vybrat mezi dvěma systémy.nechápu to,teď se dokončuje instalace,až se dokončí a já pak restartuju PC tak se objeví to samý.
-
- Pohlaví:
Pokud je to notebook, pak je tam nejspíš Recovery oddíl pomocí kterého uvedeš vše do původního stavu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jojo to je ten první.Už se připravuje plocha.Uvidím co a jak a dám tady vědět.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2012 13:42) ---
Už vím kde je chyba.Děkuji pánové za pomoc teď už to zvládnu.Děkuju mockrát :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2012 13:42) ---
Už vím kde je chyba.Děkuji pánové za pomoc teď už to zvládnu.Děkuju mockrát :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41