Dobrý den.
Chtěl bych poradit mám rok starý Notebook.
Lenovo IdeaPad V560.
Půl roku se my seká : když se sekne obraz se zakousne a většinou to vydává chrčiví zvuk, aj když dělám cokoliv (hry,internet,různé aplikace) aj když nedělám nic.
Pár krát se mě už stalo ze to nechtělo ani nastartovat.
Tak jsem to dal na reklamaci a tam vyměnili jenom ventilátorek a jinak nic nenašli takže do bude softwarem(si myslím).
Někde jsem četl ze to způsobují Windows 7 HP ale nevím co stým mám dělat.
A po reklamaci notebooku asi za měsíc se objevil velký update na Windows a nejde stáhnou furt to hlásí chybu zkoušel jsem to už mockrát ale furt to hlásí ze to nejde stáhnout.
Můžete my prosím poradit ?
Problém s Windows 7 Home premium
-
- Pohlaví:
Re: Problém s Windows 7 Home premium
[quote="rosmen"nejde stáhnou furt to hlásí chybu[/quote]
No neříkej, a podrobněji už by to nešlo?
No neříkej, a podrobněji už by to nešlo?
Just Fucking Google It!
Disk jsem konrtroloval, nevím jestli pomoci CD1 a potom v HD-tune mrknu se na to.
tux podrobněji promin, na to jsem pozapoměl
Některé aktualizace nebyly nainstalovany
Nepodarilo se nainstalovat:1aktualizaci
Zjištění chyby
Kod 800B0100 U služby Windows Update došlo k neznámé chybě.
tux podrobněji promin, na to jsem pozapoměl
Některé aktualizace nebyly nainstalovany
Nepodarilo se nainstalovat:1aktualizaci
Zjištění chyby
Kod 800B0100 U služby Windows Update došlo k neznámé chybě.
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... r-800B0100
toto uz jsem skoušel ale furt to opraví ale zdy se najde nová chyba a kdyz ju odrstraním tak se objeví nová a furt dokola ale podle známého tá aktualizace poctatě nic neznamená i kdyz je pod důlezitýma tak to nemoze pocitaci vůbec vadit :)
No a ohledne Zkontroluj disk pomocí CDI a následně v HD-tune Error Scan. Jsem nedelal ale ani nevím poradne jak a jestli to náhodou nejde pres nejaky soubor ?
Jinak já jsem to kontroloval pres widows kontrolu chyb na disku a defregmentaci a to je asi vse.
A nasel jsem dalsi problem kdyz spoustim nejaké soubory jako je npr.3DMARK11 tak me to hodí tohlencto :3DMark 11 has found DirectX 11 system files, but your graphics adapter reports that it supports only Direct X 10_1.
3DMark 11 requires both DirectX 11 system files and DirectX 11 capable hardware to run. If you are certain that you have DirectX 11 hardware present, there may be a problem with your video drivers. See 3DMark 11 FAQ for more information.
s toho jsem pochopil to že nemám kompatibilní ovladače s DirectX 11 jestli jsem to nepochopil blbe.
Grafickou kartu mám Nvidia GeForce 310M A nootebook Lenovo IdeaPad V560
Nevíte co stym prosím ?
A s tím sekáním to asi ted nebudu resit musím se trochu ucit a Okolo srpna budu mít windows 7 Ultimate tím doufám že se to odstraní (sekaní,zakousnutí pc)
toto uz jsem skoušel ale furt to opraví ale zdy se najde nová chyba a kdyz ju odrstraním tak se objeví nová a furt dokola ale podle známého tá aktualizace poctatě nic neznamená i kdyz je pod důlezitýma tak to nemoze pocitaci vůbec vadit :)
No a ohledne Zkontroluj disk pomocí CDI a následně v HD-tune Error Scan. Jsem nedelal ale ani nevím poradne jak a jestli to náhodou nejde pres nejaky soubor ?
Jinak já jsem to kontroloval pres widows kontrolu chyb na disku a defregmentaci a to je asi vse.
A nasel jsem dalsi problem kdyz spoustim nejaké soubory jako je npr.3DMARK11 tak me to hodí tohlencto :3DMark 11 has found DirectX 11 system files, but your graphics adapter reports that it supports only Direct X 10_1.
3DMark 11 requires both DirectX 11 system files and DirectX 11 capable hardware to run. If you are certain that you have DirectX 11 hardware present, there may be a problem with your video drivers. See 3DMark 11 FAQ for more information.
s toho jsem pochopil to že nemám kompatibilní ovladače s DirectX 11 jestli jsem to nepochopil blbe.
Grafickou kartu mám Nvidia GeForce 310M A nootebook Lenovo IdeaPad V560
Nevíte co stym prosím ?
A s tím sekáním to asi ted nebudu resit musím se trochu ucit a Okolo srpna budu mít windows 7 Ultimate tím doufám že se to odstraní (sekaní,zakousnutí pc)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestlize ta aktualizace v poctatě nic neznamená, tak ji neinstaluj a pouze ji skryj.
Ad DX11 - ovladacema to neni, karta (cili HW) to nepodporuje.
Kdyz se ti sekaj 7HP, budou se ti sekat i 7Ult.
Ad Kontrola disku - umis vyhledavat na google? Ano, jsou to 'soubory', ktere stahnes, nainstalujes a spustis. Vypisou ti informace o disku a prip. spusti test povrchu.
Kdyz se ti sekaj 7HP, budou se ti sekat i 7Ult.
Ad Kontrola disku - umis vyhledavat na google? Ano, jsou to 'soubory', ktere stahnes, nainstalujes a spustis. Vypisou ti informace o disku a prip. spusti test povrchu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Aha tak to jsem blbe pochopil
No ale o kontrole disku tech programů je moc !
Nemohli byste mě pomoct s vybráním toho nejlepsího (nejvhodnějsiho) ?
Jinak kdys spustím 3D Mark tak me to nahlásí ten problém ale jinak me to chce nastartovat ale zacne to blikat a prestne pracovat tak me to dela i u BF3 a jinčích her a programů.
A nešlo by stím neco udělat aby to podporovalo ?
No ale o kontrole disku tech programů je moc !
Jinak kdys spustím 3D Mark tak me to nahlásí ten problém ale jinak me to chce nastartovat ale zacne to blikat a prestne pracovat tak me to dela i u BF3 a jinčích her a programů.
A nešlo by stím neco udělat aby to podporovalo ?
-
- Pohlaví:
Už ve dvou odpovědích to bylo napsáno.No ale o kontrole disku tech programů je moc !
Nejvhodnější je ale program od výrobce disku: http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287
Tak jsem si to nasel vybral od IBM cos je a stáhnul a když to instaluji tak to hlásí ze program je blbe nainstalovaný a zkoušel jsem tam asi 5 různých diagnostik pevného disku a všechny mě nejdou když je nainstaluji instalace probíhá bez problémů a pak jak to chcu spustit tak mě to nahlásí ze program je blbe nainstalovaný a nepomože ani opětovná instalace.
-
- Pohlaví:
Zkontroluj disk pomocí CDI a následně v HD-tune Error Scan.
Prominte za dlouhodobe neodpovidani nemel jsem moc casu.
Takze ten soubor kterým mám kontrolovat disk mě nejde nainstalovat a uz jsem delal zkoušku celeho disku pomoci programu primo pro můj disk.
Nic to nenaslo a seka se to porad.
Podle znamých co delaji s PC tak me rikali ze to moze byt maximalne softwerem a nejspis windowsem ale co stym uz me nikdo nerekl.
Takze ten soubor kterým mám kontrolovat disk mě nejde nainstalovat a uz jsem delal zkoušku celeho disku pomoci programu primo pro můj disk.
Nic to nenaslo a seka se to porad.
Podle znamých co delaji s PC tak me rikali ze to moze byt maximalne softwerem a nejspis windowsem ale co stym uz me nikdo nerekl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4757
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
- 6
- 8210
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek