Ahoj,
potřebuju poradit, kamarádka si nechala sestavit PC s OS Win 10 (OS jí nainstalovali při sestavení) a chtěla si tam hodit Avasta, nainstalovala ho a vyhodilo jí to hlášku, že tam má ještě ESETa, že doporučují jeden z antivirů odinstalovat... tak přijmula doporuučení a odinstalovala ESETa... Chtělo to restart a při nabíhání do systému ji to vyhodilo chybu, že Win 10 nejde načíst, že je poškozen. Tak to hodila do továrního nastavení. Pravděpodobně tam při sestavení a instalování winů hodili i nějakou verzi ESETA, ona sama neví jakou, pravděpodobně nějaký trial. Chci se jen informovat, jestli má někdo podobný problém, mě to trochu hlava nebere, že by se při odinstalaci ESETa podělal celej win, ona tomu moc nerozumí, v podstatě tu jen tlumočím co mi řekla. Máte s tím někdo zkušenosti ?
ESET na Win 10
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ESET na Win 10
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Díky... tak to hodila do továrního nastavení (asi obnova systému) a nainstalovala Avasta... prý v ovladacich panelech ESET už nebyl... a po pár hodinách používání PC jí to zase hodilo nějakou chybu, chtělo to restart.. a už se nedostala do systému. .chtělo to opravu systému.. a tak furt dokola.. tak já nevím.. Myslíte, že to může být tím ESETEM ? má to zkusit použít, ten odinstalátor ? A ten se spouští normálně ? nebo je potřeba nějaký nouzový režim ?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě to zkus , nouz. režim myslím být nemusí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”