AHojda vsichni,
mam technicky problem. Stahovala jsem na usb flash, prijdu k pc a na cele obrazovce bilym a cervenym pismem neco o napadeni spyware,atd... Nemuzu na pc delat vubec nic - spustit program, internet,vypalit zalohy,atd..KDyz spustim spybot tak po me chce 20dolaru na legalizaci,ale nikde nenalezam naky serialcislo na legalizaci system security. Muzete mi nekdo poradit? PS: formatovat disk a preinstalovat winy - to je ta POSLEDNI MOZNOST :-)
Dik.
system security
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: system security
Zkus jestli pc funguje v nouzovém režimu (po restartu mačkej klávesu F8).
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si stáhnout HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
Při ukládání zvol název abccd.exe, vlož sem potom log z HJT.
viewtopic.php?f=70&t=5119
Při ukládání zvol název abccd.exe, vlož sem potom log z HJT.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
v nouzovym rezimu jsem byla a nepomohlo to...ten program co tam je...to je co? A k cemu je to dobre?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To je diagnostika,vlož sem log. Ještě můžeš toto přidat ( funguje i v nouz. režimu-nachází nákazy):
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud PC nefunguje přes nouzový režim ak se nedá nic dělat a nebudeme riskovat a budeš muset přeinstalovat windows pokud to ale pojede v nouzovém režimu tak si stáhni ESET SMART SECURITY http://www.edownload.cz/sw/eset-smart-security/ pokud ti to hned samo něco nenajde (ale mělo by na 100%) tak dej kontrola počítače-standartní kontrola a začne to samo hledat jakmile se dokončí hledání tak se ti ten vir uloží sám do karantény a už nebude dál působit v tvém PC poté restartuj PC a uvidíš zda se to změnilo pokud ne tak je nutné přeinstalování windowsu
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
Na eset se vykašli a udělej co ti radí jaro3. Určitě to spolu vyřešíte 

PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojda vsichni,,
moc vam vsem dekuji...Zkusila jsem dat disk do jineho pc,tam jsem spustila avg a zahadnym zpusobem mi mezi viry nasel i ten program system security,takze jsem pc vylecila - program se sam smazal a je to :-) Pc je cisty - bez viru... Kazdopadne vsem vam moc dekuji :-)
moc vam vsem dekuji...Zkusila jsem dat disk do jineho pc,tam jsem spustila avg a zahadnym zpusobem mi mezi viry nasel i ten program system security,takze jsem pc vylecila - program se sam smazal a je to :-) Pc je cisty - bez viru... Kazdopadne vsem vam moc dekuji :-)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”