Více jak 25 000 virů za 80 minut

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Více jak 25 000 virů za 80 minut

Příspěvekod peacoq » 26 zář 2009 22:09

No, tak pozdrav panbuh ...myslim, ze u tohoto tematu vsichni cekame jako na bozi znameni, jak se to bude vyvijet :lol:
(teda sorry postizenemu za ironii, ale to vis, prece jen ses prihlasil s necim co nepostizeneho ovlazi stestim, ze to nepostihlo zrovna me,...)

Ale tak zaflakny - zavirovani PC a pravdepodobne necim co ma naprosto jinou strukturu, nez vir, ...tak hadr nepripojuj do zadneho PC, ktere nechces pripadne odepsat taky, ...kdyz s tim nepochodis, ...val do servisu a tam se o tomto nezminuj.
(Kdyz se probme nepodari vyresit a budes mit problem i formatovat a nebo po sformatovani bude PC jako srot.)
Nedopustis se niceho spatneho, servis je od toho, aby to spravil, a ty proste reknes, ze ti nejde v zadnem pripade sustit. Jak jim reknes o co de, vytahnou z tebe haldu penez.
A soucasne je veci servisu, ze maji k PC pristupovat obezretne a tedy si nemusis klast vinu za to, jak s PC nalozi. (od toho je to servis, tak at pripadne maka)
Naposledy upravil(a) peacoq dne 26 zář 2009 22:20, celkem upraveno 1 x.

Reklama
pitimir
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod pitimir » 26 zář 2009 22:13

Este tu je jedna moznost...rescue CDs. Mas poruke este nejaky PC? (Asi ano, ved z niecoho pisat musis :) ). Takze mas na vyber 3 varianty:

Bitdefender
Dr. Web
Avira

Vypalis v tomto programe na CD. Nabootujes a skontrolujes disky - co najdes, posli do certa. Potom odporucam spravit opravnu instalaciu (ak by nenabehol Win).
Nemam rad amaterizmus...

A adresat odkazu to vie :)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 26 zář 2009 22:18

Doporucuji Aviru, mam s tim Rescue Systemem dobrou zkusennost.

wasaw
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod wasaw » 26 zář 2009 22:24

TO ivosidlik: díky za tip ale bojím se že mám v hdd maras který by napadl i jiné pc..Každopádně jsem přišel o 2 měsíční každodenní práci ale koncept mám v hlavě tak to během týdne dám dokupy..Pro mne velké ponaučení zálohovat každou práci na externí hdd denně a ne jen 1x týdně.
Nakonec jsem to udělal tak že jsem dal obnovit systém z cd páč z hdd to nešlo.
Tak a jdu si dát svého noťáska zase do cajchu ať je zase svěží a na pohodu..kuwa to bude zase času tam nacpat všechny ty supr prográmky..
Mno každopádně díky všem za pomoc :wink:
TO pitimir: Special thx..udělám si pro jistotu i zálohu těch odkazů :wink:
Naposledy upravil(a) wasaw dne 26 zář 2009 22:28, celkem upraveno 1 x.

pitimir
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod pitimir » 26 zář 2009 22:28

Ak tam mas nejake dolezite subory, tak ich skus vyhrabat cez napr. Barta alebo tam nahod hocijaku Linuxovu srandu - tu ti smejd (ak pad PC teda spoosobil on) nenapadne :)
Nemam rad amaterizmus...

A adresat odkazu to vie :)

wasaw
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod wasaw » 26 zář 2009 22:32

TO pitimir: myslíš Barta od avastu?

josefinka
nováček
Stav:

Příspěvekod josefinka » 26 zář 2009 23:06

Tak něco podobného se mě stalo dva dny zpátky. Postupně vypadly všechny programy i jejich zástupci. Nejdřív na spodní liště pak z plochy a nakonec i ze Startu. Prostě všechno mrtvé, nefunguje ani Obnova systému ano nouzový režim, prostě nic, totální kolaps. Pouze mě zůstal internet a prohlížeč Mozilla Firefox, toť vše. Jinak, mému známému se stalo něco podobného ale naštěstí mu ještě šla Obnova systému tak to vše ještě naštěstí zachránil. Myslím že někdo vypustil pořádného zmetka. Za 12 let se mě nic podobného nestalo, je to dost divné. Tak v pondělí čekám na technika a uvidíme jak si s tím poradí, když tak dám vědět.

wasaw
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod wasaw » 26 zář 2009 23:19

TO josefinka: JJ taky se mi něco takového stalo poprvé..Na jednom foru si občas písnu z jedním známým hackerem z usa (xyr0x) tak sem zvědavý co mi odpoví..pak dám vědět.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”