Dobrý deň. Chcem vás požiadať o pomoc, som už zúfalý a neviem, čo mám ešte skúsiť. Vlastním 2-ročný PC, veľmi zachovalom stave, lebo som typ, ktorý musí mať v PC poriadok. (mimo to tak neplatí

) A v Sobotu som stiahol hru s crackom, ktorý bol infikovaný po rozbalení. (bola to chyba, no bohužiaľ, stalo sa :/ ) Keďže mám legálny ESET, on ho zachytil okamžite a uložil do karantény. No lenže to bol začiatok. Teplotu grafiky pri nečinnosti som mal PRED problémom okolo 36 stupňov, v zaťažení (prehliadač a pesničky = 39 stupňov, hry = 45 - 55 stupňov ) a využitie RAM som mal v percentách PRED problémom do 25%, no teraz vždy mám nad 25%. (čo sa týka využitia procesora, to ide v pohode). Hľadal som ESETom vírusy, hľadal som MBAM-om vírusy a nič nenašli, taktiež som použil čistiace programy ako CCleaner, WinOptimizer - teda som opravoval aj registre. Lenže stále to pretváva. V čom je problém, viete mi pomôcť prosím? Poradiť mi, čo by som mal spraviť?
V pláne mám preinštalovať Windows (mám legálny), pokiaľ sa problém do víkendu nevyrieší. Tie hodnoty samo o sebe nie sú zlé, ale sa to zmenilo z dňa na deň, čo je zvláštne si myslím.
Ďakujem za každú pomoc a radu :)