Od jisté doby mi Avast free zpomaluje download na 50% (ze 300 Mb/s na 150 Mb/s). Upload je O.K.. Mohl by někdo, kdo používá Avast free, vyzkoušet, zda se mu taky tak chová ? Konkrétně zpomalení způsobuje webový štít, když ho vypnu, rychlost je O.K. Děkuji.
Rady typu Odinstaluj nepotřebuji.
Avast free zpomaluje download
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Avast free zpomaluje download
Resis neco, co nema smysl resit, protoze reseni sam znas.
Pokud mas zaplou kontrolu vseho, co stahujes, tak to logicky musi zpomalovat stahovani.
Avast nadela vic skody, nez uzitku. Zpomaluje pocitac, aniz by ho adekvatne ochranil.
Pokud mas zaplou kontrolu vseho, co stahujes, tak to logicky musi zpomalovat stahovani.
Avast nadela vic skody, nez uzitku. Zpomaluje pocitac, aniz by ho adekvatne ochranil.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Toto chování jsem do určitého okamžiku nezaznamenal, i když Avast užívám mnoho let. Čekal jsem odpověď od někoho, kdo Avast užívá a nemá problém změřit rychlost při zapnutém a vypnutém konkrétním štítu. Třeba se někdo takový najde.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Kazdy antivir, ktery analyzuje stahovana data musi zpomalovat stahovani. Avast to zpomaluje viditelne.
Je to jeden z duvodu, proc ho nedoporucjeme, protoze dokaze zasekat cele PC.
Zpomaleni je velice vyrazne pokud, jsou data ukladana na plotnovy disk nebo dokonce z plotnoveho disku bezi Windows.
Je to jeden z duvodu, proc ho nedoporucjeme, protoze dokaze zasekat cele PC.
Zpomaleni je velice vyrazne pokud, jsou data ukladana na plotnovy disk nebo dokonce z plotnoveho disku bezi Windows.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Můžete zpomalení změřit a dát printscreen ? Děkuji.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Bohuzel ne, protoze se mi tu nepovede nikoho prinutit, aby dobrovolne nainstaloval Avast.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Není možné v nastavení Avast zvolit, jak důkladná/rychlá má být kontrola? Mám na mysli konkrétně nastavení toho Webového štítu. Avast neznám, používám Kaspersky a vím, že u něj je to podrobné nastavení dost hluboko, než se k němu člověk prokouše.
-
- Level 2
- Pohlaví:
Používám Avast free už hodně, hodně, hodně dlouho (pravděpodobně od doby jeho vzniku). Nikdy jsem nezpozoroval, že by počítač zpomaloval. Mám zapnutý tichý režim a prakticky o něm nevím. Nikdy jsem neměl zavirovaný počítač, pokud si vzpomínám. Na žádost uživatele "petrmet" jsem spustil test rychlosti, vypnul Avast a test spustil znovu. Nezaznamenal jsem žádný rozdíl.
-
- Level 1
- Pohlaví:
Nedělám si prdel, ale u mně to funguje obráceně, třeba je to náhoda, ale kvůli tak hloupým názorů o down s Avastem nebudu dělat statistický soubor o 100 +100 měřeních.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Děkuji za odpověď. Budu muset přemýšlet, kde by mohla být chyba. Moje měření ukazuje toto:
vypnutý Avast
zapnutý Avast
vypnutý Avast
zapnutý Avast
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 1
- Pohlaví:
@ petrmet -- měření u Vodafonu není (možná je , myslím ), optimální -- mně se dlouhodobě osvědčil www.speedtest.net.
Kdyby Avast dělal to co popisuješ, tak asi by to nebyl problém u jednoho jedince a skupiny hejtrů
Kdyby Avast dělal to co popisuješ, tak asi by to nebyl problém u jednoho jedince a skupiny hejtrů
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”