Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!
Hodně plužin co používám nefunguje. No, vydržím. Však oni to brzy aktualizují, stejně jako to bylo v době, kdy se přecházelo na Firefox 3.0 ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Blue Spirit: Asi kvůli plug-inům (doplňkům), můžeš se v nich šťourat a udělat si Firefox přesně takový, jaký ho chceš. A když něco nechceš, prostě to neinstaluješ nebo odinstaluješ 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Po MEGAtestu nového čísla CHIPu přestupuji také na Operu. Mozilla tam dopadla ze všech nejhůř. Dokonce i IE8 a Chrome je na tom výrazně lépe..
-
- Pohlaví:
Pic píše:Asi jedním z hlavních důvodů je, že si jej každý může dotvořit podle svých požadavků.
Rozumím, ale asi proto mi to nebylo jasné. V Opeře mám v podstatě vše co potřebuji a moje nároky jsou asi velmi nízké.
Moje nároky byly nízké, dokud jsem nepřešel na Operu.
Od té doby jsem zmlsal a činí mi problémy používat jiný prohlížeč.
Od té doby jsem zmlsal a činí mi problémy používat jiný prohlížeč.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Blue Spirit: Zkus si prolézt viewtopic.php?f=3&t=38558&start=0 jestli tam nenajdeš funkce které v Opeře nejsou a bez kterých nemůžeš být 

-
- Pohlaví:
Myloši a to je právě důvod proč jsem položil ten dotaz, protože v Opeře mi nic nechybí. Nezaznamenasl jsem potřebu nějakého pluginu, ale zřejmě je to tím, že nic extra nedělám. Jako prohlížeč mi ta Opera přijde komfortní včetně veškerých nastavení. Nevím, ale zatím nevidím žádný nedostatek.
Opera se mě drží stále, až na Unite(prozatím),ale Firefox nutně potřebuji(některé funkce pro práci s Google)je méně rychlý,ale pracuje jinak(někde je přesnější),i když občas zanadávám, pořád Opera 9.64, 10 Portable má prim.
Myloši jak děláš to červené O, mě to sakra nejde ...
Myloši jak děláš to červené O, mě to sakra nejde ...

Naposledy upravil(a) george dne 01 črc 2009 21:06, celkem upraveno 1 x.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
To X tos mi teda dal, ani jsem to nedočetl a nechám si to na dlouhé zimní večery, pokud mi ovšem v Opeře bude nějak funkce chybět, pak se na to naschvál podívám.
Jelikož mi nic nechybí, jsem asi velmi velmi průměrný uživatel internetu!
P.S. Už máš připravený nějaký hlavolam abych si vylepšil reputaci ?

P.S. Už máš připravený nějaký hlavolam abych si vylepšil reputaci ?

Blue Spirit: Má Opera nějaký nástroj na manipulaci s adresou, něco jako je: URL Flipper? Co používání oblíbených IE přímo z Opery: PlainOldFavorites? Kontrola funkčnosti linků: Rapidshare Links Checker? Náhledy do Googlu: GooglePreview? Jakýkoli link v textu či code na klikatelný odkaz: Super Linkifier? Rozdělení několika tabů (stránek) do jednoho okna současně viditelné: Split Browser?
Po dokončení současného hlavolamu zabrousíme s dalším hlavolamem do oblasti kryptologie (další můj koníček) ukážeme si, jak je jednoduché zlomit Césarovu (Ceasar) šifru
Taky na vás připravuji tu Rubikovu kostku, jak jsem slíbil 
Po dokončení současného hlavolamu zabrousíme s dalším hlavolamem do oblasti kryptologie (další můj koníček) ukážeme si, jak je jednoduché zlomit Césarovu (Ceasar) šifru

Naposledy upravil(a) X dne 01 črc 2009 21:25, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
To X, no jo, ale to jsou věci které mi nic neříkají tudíž je nepotřebuji , anebo naopak. Až se ta příležitost naskytne, budu to řešit.