Už jsem zkoušel plno programů na Rapidshare, ale zatím nic mi nějak nevyšlo.Můžete mi poradit, jak stahovat z Rapidu bez časových přestávek?
Díky
Rapidshare - jak stahovat bez přestávek
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo a máš prd...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To s tím http://anonymouse.org to nějak nejede, odpočítávání času normálně naběhne, pak napíšu kod,ale pak to nestahuje.
Máš jenom 2 možnosti, zaplatit za Premium Account nebo čekat. Přečůrat ho nemůžeš.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2 Wade
člověče už toho nech a smiř se s tím že u rapidu budeš čekat a nepomůže ti ani rapget, ani Hide IP Platinum, ani anonymouse či žáden další zaručený fígl
člověče už toho nech a smiř se s tím že u rapidu budeš čekat a nepomůže ti ani rapget, ani Hide IP Platinum, ani anonymouse či žáden další zaručený fígl
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi nemáš sdílenou IP...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mno tak panove!80€/rok neni snad zas tak moc ne?A naprosta spokojenost!!!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
jelikož stahuji z rapidu pravidelně, tak vím, že jím to zabezbečení nefunguje vždy 100%
, zrovna včera jsem najednou mohl celou hodinu stahovat bez omezení a pak jsem zase musel klasicky čekat; ale není na světě jen rapid, takže ta cca hodinka čekání se dá využít stahováním z jiných zdrojů, jen to člověk musí mít trochu připraveno
a navíc čím jsem starší, tím jsem taky trpělivější

a navíc čím jsem starší, tím jsem taky trpělivější