Dobrý den,
potřeboval bych poradit, mám na stránce vyhledávač (má fungovat jako vyhledávač v textu na aktuální stránce, tedy nahrazovat funkci CTRL+F). Jsem trošku slabší programátor a kód jsem našel volně dostupný na internetu a trošku poupravil... Mám ho na stránce, ale bohužel ať zadám kterékoliv slovo, nikdy nic nenalezne.
Můžete mi prosím poradit, kde by mohl být problém....?
Zde posílám odkaz na web, kde se vyhledávač nachází: http://www.jansmerda.4fan.cz/test/
Předem díky za odpověď
Vyhledávač na stránce nic nenalezne
Vyhledávač na stránce nic nenalezne
ZD: GIGABYTE B250M-D3H - Intel B250
CPU: Intel Pentium G4560, 2x 3,5 GHz
RAM: DDR 4, 8 GB
GPU: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC, 4GB GDDR5
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vyhledávač na stránce nic nenalezne
Mě to funguje bez problému (Chrome)
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
Me to rovnou sestreli Firefox (prestane odpovidat a nevzpamatuje se ani po 5 minutach). Zkousel jsem to 2x.
V Google Chrome to funguje jak ma. Nepotrebuje to mit aktivni nejake Active X skriptovani nebo podobne veci? V cem je to napsane?
OT - koukal jsem na fotky, mozna by to chtelo seridit autofokus aby ostril o neco blize, protoze u zaberu kdy se objekt pohybuje proti fotoaparatu mi pripada ze zaostrene misto je asi tak o metr-dva dal nez by melo byt (tzn za objektem je toho ostre moc a pred nim malo, nekde je mimo hloubku ostrosti i predek auto/kolo motorky).
V Google Chrome to funguje jak ma. Nepotrebuje to mit aktivni nejake Active X skriptovani nebo podobne veci? V cem je to napsane?
OT - koukal jsem na fotky, mozna by to chtelo seridit autofokus aby ostril o neco blize, protoze u zaberu kdy se objekt pohybuje proti fotoaparatu mi pripada ze zaostrene misto je asi tak o metr-dva dal nez by melo byt (tzn za objektem je toho ostre moc a pred nim malo, nekde je mimo hloubku ostrosti i predek auto/kolo motorky).
Aha, tak trošku jsem poupravil kód a vyhledávač mi již funguje pro Chrome a Operu. Explorer se bohužel zatím nechytá....nevíte někdo kde by mohl být problém? :) Ještě by také bylo dobré vyzkoušet Firefox, kdyby byl někdo tak hodný :).
A ještě k těm fotografiím, můžeš prosím poslat přesně ta fota, o kterých mluvíš? :)
A ještě k těm fotografiím, můžeš prosím poslat přesně ta fota, o kterých mluvíš? :)
FF a Maxthon nevyhledává.. Ve FF se taky nezobrazují dva sloupce.
Aha :( tak to nevím, čím to může být :(
Zpět na “Programování a tvorba webu”