problém s rolováním

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

oli_2
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

problém s rolováním

Příspěvekod oli_2 » 06 zář 2008 12:01

ahoj,mam problém s rolováním.třeba totalcomandru se mi řádky posouvají průběžně ale strašně pomalu a posuv nereaguje na povel scroll kolečka - př. pohnu kolečkem nahoru a vzápětí dolu a místo aby řádky udělaly to samý,tak si to vklidu dojede na celou dýlku zadanýho pohybu a pak se to teprv vydá pomalu na druhou stranu a po celou dobu těchto pohybů nejde v daný operaci dělat nic jinýho,třeba přepnout do druhýho okna nebo vypnout comandra uplně.
na www stránkach je to horší,tam se řádky neposouvají ale připadá mi že se pokaždý načítá stránka znova akorád o tři řádky níž,takže se při posuvu nedá nic číst jak tobliká a skáče :crazy: .
přeinstaloval sem ovladače pro myš,zkontroloval nastavení myši (nemá na to vliv),zkusilmyš jinde,zkusil jinou myš a výsledek stejnej.jinak myš funguje normálně tak jak má,jen to rolování blbne.zkoušel sem najít i nějaký nastavení na prohlížeči ale taky nikde nic,tak už nevim.
děkuju předem když někdo poradí.

Reklama
Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: problém s rolováním

Příspěvekod Tholus » 06 zář 2008 12:24

Asi bych dal log z HJT, vypadá to na nějakýho šmejda. Projeď PC antivirem. Jo a ještě mi napiš sestavu PC, protože když jsem měl starý PC a na něm Win98, tak mi něco podobnýho taky dělalo.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 zář 2008 12:54

A v jakém programovacím jazyku jsi napsal ty své aplikace kde máš problém (ptám se dle sekce kam jsi zařadil dotaz)?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 06 zář 2008 12:59

X::D
Přeinstaluj ovladače grafické karty ,než budeš posílat log.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

oli_2
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod oli_2 » 06 zář 2008 20:29

takže sestavu mam : Gigabyte GA-8IPE775-G slot 775,Intel Pentium4 3,2GHz ,1GB RAM dualchanel ,graf. Sapphire X1550 (ATI) ,Windows XP Profeional Service Pack 2
do této sekce sem problém napsal protože dle toho že s jinou myší to dělá taky a ta původní funguje jinde taky,tak sem usoudil že HWrem to nebude,HJT bohužel nevim co je :blush: ,antivyr skusim,před reinstalem systému to nedělalo,zkusim se podívat na tu grafiku jestli sem nezapoměl nainstalovat ovladače,ale to bych se snad hanbou propad jestli jo.no vzhledem ktomu že sem si pořídil notes,tak sem převážně na něm a počítač osídlily děti,tak těžko říct jestli se v tom nehrabaly :evil:
Naposledy upravil(a) oli_2 dne 07 zář 2008 05:26, celkem upraveno 2 x.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 06 zář 2008 20:35

Ten problém jsem řešil několikrát a většinou to byly ovladače grafiky, takže bych tam dal ty z CD.virama to taky může být , ale je to méně pravděpodobné, napiš až přeinstaluješ. někteří paraziti přepisují dokonce i ovladače, i ke zvukovce, ale myslím , že to nebude tento případ.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4050
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3402
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry