Ahoj
Neznate nikdo neco jako sablonu nebo uz hotovou browser hru ktera by se dala stahnout a dale upravovat ? Jako napr. ze si stahnete sablonu pro web a prekopate to. Na internetu jsem videl nejake CLONY ale zadne mi nefungovali.
Nedávám si do toho moc velké naděje ale za pokus nic nedám...
Já sám si na nakodovani browser hry netroufam protoze tolik skusesnosti opravu nemám...
Díky
Browser hra (Template)
Re: Browser hra (Template)
Není tohle zrovna dobrá příležitost, abys ty zkušenosti nabral? 
Jednoduchou hru můžeš udělat i v čistém HTML, prostě v každé lokaci dostaneš na vybranou třeba ze tří (prostě několika) možností, a podle toho kterou si hráč vybere, přejdeš na některou z následujících stránek. Na adventuru to bohatě stačí, a můžeš si tam vyhrát třeba i s obrázky...

Jednoduchou hru můžeš udělat i v čistém HTML, prostě v každé lokaci dostaneš na vybranou třeba ze tří (prostě několika) možností, a podle toho kterou si hráč vybere, přejdeš na některou z následujících stránek. Na adventuru to bohatě stačí, a můžeš si tam vyhrát třeba i s obrázky...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Re: Browser hra (Template)
No ja sem puvodne chtel krok za krokem postupovat podle tohoto http://buildingbrowsergames.com/tutorials/ jenze pak jsem zjistil ze to uple krok po kroku neni. V prvnich 3krocich sem napr udelal databazi a reg ale login pak byl udelan trochu jinym postupem a pak databaze i reg byla jeste jednou zase jinak....
Kdyby ste nekdo znal podobnou stranku, treba i cesky byl bych rad :)
Kdyby ste nekdo znal podobnou stranku, treba i cesky byl bych rad :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Node-Red dashboard template UI widget
od BigSandy » 09 led 2025 20:26 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1871
-
od lamin_cz