Wysiwyg editor
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Wysiwyg editor
Ahoj používáte někdo na tvorbu stránek nějaký wysiwyg editor, pokud ano mohli byste mi nějaký doporučit.
Asus K55VJ
Re: Wysiwyg editor
zkus ps pad
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já sice žádný takový editor nepoužívám, ale doporučila bych ti NVU :]
Is it a bug or a feature?
kachna píše:zkus ps pad
co je WYSIWYG? (odpoved)
jinak pro puvodniho tazatele:
nepouzivam primo WYSIWYG; ale delam v PSpadu, stranku zkouknu v mozille s Firebug rozsirenim. kdyz se mi neco nelibi nebo chci neco vyzkouset, Firebug je skvela vec. umoznuje primo zmenit cast kodu na strance, uvidis co to udela nebo jak se to zmeni, a nezasahujes do samotnyho zdrojaku.
Finalni upravu pak bud z Firebug prekopirujes a nahradis do PSpadu nebo rucne naklepes :)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud chceš fakt luxusní,tak vyzkoušek WYSIWYG Web Builder 5.0 a vyšší. vypadá a pracuje se s ním fakt dobře.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, já sem si pořídila WebSite X5 Evolution a jsem maximálně spokojená. Vytvořené stránky v tomto editoru jsou www.bisonek.wbs.cz a také http://int.prohelp.cz/INCOMEDIA/index.html které jsou zároveň o tomto produktu. Opravdu mohu jen doporučit, nebylo nic, co by nezvládl.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Adobe Dreamweaver CS3 je naprosto špičkový program na web, ale taky hoodně drahý
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Starlett píše:Já sice žádný takový editor nepoužívám, ale doporučila bych ti NVU :]
Pokud s tím NVU máš nějaké zkušenosti mohla bys mi poradit, nemohu dostat na web fotku na pozadí stránky, vždy se mi zobrazí jenom text a pozadí bez té fotky.
Asus K55VJ
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkušenosti sice nemám (popravdě řečeno jsem ten editor v životě neviděla
), ale poradit ti můžu (nebo se o to alespoň pokusit) 
Přes Formát > Barvy a pozadí stránky > obrázek na pozadí to nejde?
Tam pak vepíšeš cestu k obrázku. Obecně je lepší zadat relativní adresu, pak budeš mít jistotu, že pokud zachováš stejnou adresářovou strukturu, zobrazí se ti obrázek správně i po umístění stránek na server

Přes Formát > Barvy a pozadí stránky > obrázek na pozadí to nejde?
Tam pak vepíšeš cestu k obrázku. Obecně je lepší zadat relativní adresu, pak budeš mít jistotu, že pokud zachováš stejnou adresářovou strukturu, zobrazí se ti obrázek správně i po umístění stránek na server
Is it a bug or a feature?
Bez zkušeností:
1site (LITE) 2006.16.203 TW 1,9MB vytvářeč webu, pomocí principu WYSIWYG, program automaticky generuje HTML v závislosti co je vytvořeno na obrazovce.exe
DFM2HTML 1.9-klasický WYSIWYG creator webových stránek. Je pohodlný a dostačující jak pro začátečníky tak pro profesionální designéry. Freeware obsahuje efekty jako vytváření stínů, anti-aliasing, rotace všeho druhu.exe
DHE Editor BASIC 1.7 rev.6-DHE Editor je WYSIWYG editor pro tvorbu webových stránek.zip
WebDwarf 2.0-Není mnoho WYSIWYG HTML editorů, které se mohou pochlubit možností práce s vrstvatmi, jednoduchým ovládáním a navíc nulovou cenou.exe
Webster 1.0.0.3-Webster je HTML Editor kobinující WYSIWYG a nonWYSIWYG. Tyto funkce kombinuje pomocí nástroje zvaného HTML Translator.zip
WYSIWYG Web Builder 4.04-Postavte si webové stránky ve vizuálním editoru. S tímto programem nemusíte znát jazyk HTML, většina věcí jde pohodlně nastavit pomocí myši.zip
1site (LITE) 2006.16.203 TW 1,9MB vytvářeč webu, pomocí principu WYSIWYG, program automaticky generuje HTML v závislosti co je vytvořeno na obrazovce.exe
DFM2HTML 1.9-klasický WYSIWYG creator webových stránek. Je pohodlný a dostačující jak pro začátečníky tak pro profesionální designéry. Freeware obsahuje efekty jako vytváření stínů, anti-aliasing, rotace všeho druhu.exe
DHE Editor BASIC 1.7 rev.6-DHE Editor je WYSIWYG editor pro tvorbu webových stránek.zip
WebDwarf 2.0-Není mnoho WYSIWYG HTML editorů, které se mohou pochlubit možností práce s vrstvatmi, jednoduchým ovládáním a navíc nulovou cenou.exe
Webster 1.0.0.3-Webster je HTML Editor kobinující WYSIWYG a nonWYSIWYG. Tyto funkce kombinuje pomocí nástroje zvaného HTML Translator.zip
WYSIWYG Web Builder 4.04-Postavte si webové stránky ve vizuálním editoru. S tímto programem nemusíte znát jazyk HTML, většina věcí jde pohodlně nastavit pomocí myši.zip
Doporučuji Wysiwyg Web Builder. Existuje zcela nová česká podpora tohoto programu zde
www.wysiwygwebbuilder.cz. Přestože je v angličtině, vše je intuitivní.
www.wysiwygwebbuilder.cz. Přestože je v angličtině, vše je intuitivní.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12218
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00