Názor na MUNI Brno - fak. informatiky

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Názor na MUNI Brno - fak. informatiky

Příspěvekod Tomina » 11 dub 2009 16:23

Zdravím,
sice je brzo, ale koukám, kde bych pokračoval dále ve studiu. Mezi mé adepty patří VŠE Praha - fakulta informatiky a statistiky - obor Informační management. To by bylo ideální, protože nyní studuji to samé akorát s výstupem Bc. Jenže Praha je pro mně z ruky a nevím nevím, zda bych dostal koleje. Kámoš tam studuje na stejném oboru a prý je to docela v pohodě. No mě to spíše táhne do Brna a to na Masarykovu univerzitu. Pár učitelů u nás na škole odtud je a říkali, že když člověk není vyloženě líný, tak se to dá. Nejvíce mě láká fakulta informatiky - obor informatika, aplikovaná informatika, či informační systémy (to je ale dost programování, které mě tak nějak nebaví). Chtěl bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo některou ze škol studuje, či má nějaký tip na některou ze škol, která podporuje navazující mag. studium. Jo a brňáci, jaký máte názor na soukromou Rašínovu Vysokou školu ?? Prý to dají každému, ale co jsem slyšel, chodí tam hrozní blbci. Jako ta jedna slečna při výuce výpočetky, které kantor řekl, ať vysype koš a ona šla, vzala koš a odkráčela ven do kontejneru.. :-)
Nejsem lovec titulů, ale později bych chtěl pokračovat na postgraduál..chtěl bych svůj život věnovat pedagogice a vědecké činnosti...

Díky za názory

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Názor na MUNI Brno - fak. informatiky

Příspěvekod Tomina » 12 dub 2009 09:32

Nikdo nic ?

Tomina