Blue Spirit píše:Sice mi nějak nedochází jak by to mělo fungovat a co vlastně bude na výstupu a s jakým výkonem. Doporučoval bych zakoupit nějakou literaturu- o 555 toho bylo napsáno mnoho. J mám od Jana Kaválka Praktickou příručku pro konstruktéry, kde m.j. je Generátor signálů ...při oživování zařízení s obvody TTL nebo CMOS, je velmi užitečnou pomůckou generátor obdélníkových signálů..... konec citace. Zde se frekvence mění přepínním kondenzátorů - nelze plynule.
Pokud jde o zadání, tak pochybuji o léčebných schopnostech podobných zařízení a už vůbec to nevyžene nějaké parazity.
Zdravím. Kdys když jsem navrhoval pro Klub elektroakustiky t.z. HIFI klub reproskříně o kterých se i v Německu nic nevědělo /roky 1975 a dále/
tak jsem postavil generátor průběžný na měření v mrtvé komoře ve Studiu A v Karlíně. Odvál čas.Věnuji se pracovně zdravé výživě a vlivu na organismus a různýmy negativními vlivy na tělo bych popsal mnoho stran. Věřte, že se v těle odehrává mnohé skryté a na mnohé skryté též předčastně umíráme. TEČKA.
Dostal jsem malé aktivní reprobedýnky a potřebuji je připojit k Toshibě kde je jediný výstup na sluchátka. Nebude ta Toshiba protestovat ?