Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky Vyřešeno
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky Vyřešeno
Zdravim, mám problém když na NTB delší dobu nejsem a pak přijdu a chci ho vrátit znovu na plochu ( spořič->plocha ) tak se celý NTB sekne a jediné co můžu udělat je vypnout natvrdo... Už mě to celkem leze krkem takže prosím o radu co mám dělat. Krom vypnutí spořiče ten opravdu potřebuju
Notebook v podpisu

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky
neni to MSI ? kamarad ma stejny problem ... pry kdyz pocka tak 10 minut tak se mu notebook odsekne ... i on ma W7 .... videl bych to na novej Bios nebo FW 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
T. zv. spořiče jsou v současnosti na nic, jen způsobují problémy.Zbytečný program v PC, který mnohdy způsobuje jen komplikace. Šetřit již nemá co.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
GarGy píše:neni to MSI ? kamarad ma stejny problem ... pry kdyz pocka tak 10 minut tak se mu notebook odsekne ... i on ma W7 .... videl bych to na novej Bios nebo FW
NTB v podpisu- Asus

T. zv. spořiče jsou v současnosti na nic, jen způsobují problémy.Zbytečný program v PC, který mnohdy způsobuje jen komplikace. Šetřit již nemá co.
Takže ho mám vypnout nebo co?
Sestava v profilu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když ho vypneš uděláš nejlíp - v dnešní době LCD už ztratil význam
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2085
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 7320
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”