provozuji internetové stránky kde se mi díky google adsense naklikalo 70 euro, byl mi zaslán šek od google, kam s ním mám tedy jít aby mi ho proplatili? ??
// Upřesnění názvu tématu z nic neříkajícího "google adsense"
// Přesunuto do vhodnější sekce
// Přečti si pravidla tohoto fóra!
// mike007
Proplacení šeku z Google Adsense
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: google adsense
Určitě bych doporučoval do budoucna změnit nastavení AdSense tak, aby peníze chodily převodem, ne šekem...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Proplacení šeku z Google Adsense
Když jsem začal s Google Adsense dostal jsem poprvé (díky nekompletnímu nastavení účtu) taky šek. Logicky jsem s ním zašel do banky. Kam jinam, že? (v zelenině mi ho asi nevezmou). Byla to docela sranda, protože slečna za počítačem nevěděla co si má s tímhle šekem počít. Zavolala vedoucí a ta řekla, že už tu něco podobného bylo a že mají někde napsáno co s tím provést, aby mi to mohli vyplatit. Jelikož v bance v tu chvíli nikdo nebyl, vedoucí svolala všechny své podřízené a začalo školení...
Měl jsem kolem sebe čtyři hezké slečny, vedoucí jim ukazovala jak na počítači vyplnit speciální formulář. Holky se učily a já se hezky kochal, prostě paráda
Za cca 20 minut bylo hotovo.
Peníze nedostaneš hned. V bance s tebou vyplní ten formulář a ten společně s šekem zasílají expresní poštovní službou kamsi do zahraniční banky. Čekat na peníze budeš asi 4 týdny. Pokud je šek v pořádku, peníze ti budou vyplaceny na účet.
S šekem nijak neotálej. Nevím jakou má platnost, ale moc dlouho to nebylo. Pokud to nestihneš, nevadí. Google ti vrátí peníze zpět na tvůj Adsense účet a za další měsíc ti pošlou šek znovu.
Ale jak psal Ltb, je lepší si v Adsense nastavit zasílání peněz na účet. Jen pozor! Google ti na účet (pro kontrolu správnosti účtu) pošle nějaké drobné. V mém případě to bylo 7,40Kč. Tuto částku pak budeš muset zadat v nastavení Adsense, čímž potvrdíš, že tvůj bankovní účet existuje.
To já neudělal (zapomněl jsem si to pohlídat) a Google mi pak musel poslat peníze šekem ...

Peníze nedostaneš hned. V bance s tebou vyplní ten formulář a ten společně s šekem zasílají expresní poštovní službou kamsi do zahraniční banky. Čekat na peníze budeš asi 4 týdny. Pokud je šek v pořádku, peníze ti budou vyplaceny na účet.
S šekem nijak neotálej. Nevím jakou má platnost, ale moc dlouho to nebylo. Pokud to nestihneš, nevadí. Google ti vrátí peníze zpět na tvůj Adsense účet a za další měsíc ti pošlou šek znovu.
Ale jak psal Ltb, je lepší si v Adsense nastavit zasílání peněz na účet. Jen pozor! Google ti na účet (pro kontrolu správnosti účtu) pošle nějaké drobné. V mém případě to bylo 7,40Kč. Tuto částku pak budeš muset zadat v nastavení Adsense, čímž potvrdíš, že tvůj bankovní účet existuje.
To já neudělal (zapomněl jsem si to pohlídat) a Google mi pak musel poslat peníze šekem ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2730
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4174
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek