Dobrý den,
Mám dotaz. Chtěl bych se zeptat jestli jde u Windows XP stejně jako u Vist nebo 7 nastavit hlasitost jednotlivých spuštěných aplikací (=směšovač hlasitosti). Pokud to u XP nejde,chtěl jsem se zeptat na nějakou vhodnou alternativu (nějaký software...). Předem děkuji za odpověď
P.S. Jsem víceméně počítačový laik takže jsem nevěděl kam tento příspěvek zařadit,takže se omlouvám za způsobený nepořádek :-)
Lze u XP nastavit hlasitost jednotlivým aplikacím?*
Lze u XP nastavit hlasitost jednotlivým aplikacím?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 31 kvě 2010 22:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Směšovač hlasitosti u XP“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Směšovač hlasitosti u XP“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Směšovač hlasitosti u XP
Vítám Tě na Pc-help! Pokud jde o hlasitost jednotlivých zařízení stačí kliknout pravým myšítkem na ikonu reproduktoru vpravo dole na liště a zvolit "Otevřít ovladač hlasitosti" a vybrat si a upravit co potřebuješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ale: v jednom okamžiku lze přehrávat pouze signál jednoho (toho právě zvoleného) zdroje, tj. zařízení nefunguje jako směšovač (mixážní pult).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to v XP asi nepude
on má na mysli ovládání hlasitosti každé aplikace zvlášť
on má na mysli ovládání hlasitosti každé aplikace zvlášť
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
To už jsem právě zkoušel a nezobrazují se tam spuštěné aplikace (teda aspoň mně) - mám tam pouze : Celková hlasitost,Zařízení Wave,Softwarový syntezátor a Přehrávač CD. Na druhém notebooku mám Windows 7 a když otevřu Směšovač hlasitosti vždycky jsou tam ikony jednotlivých spuštěných aplikací a jejich hlasitost...Pokud s tím má někdo zkušenosti a ví o nějakém softwaru byl bych velice vděčný :-)
Myslím že XP štandardne túto funkciu ešte nepodporujhú, ja som sa za 10 rokov s touto alternatívou ešte nestretol ani ako s aplikáciou, ktorá by tútu možnosť ponúkala.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš na mysli nastavení hlasitosti jednotlivých aplikací při spuštěných více programů, tak to XP neumí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ano,tak jsem to myslel. Díky moc za odpovědi :)
Re: Lze u XP nastavit hlasitost jednotlivým aplikacím?*
Global Audio Control 1.8.1 beta FW 641kB ukládá pod klávesové zkratky různá zvuková nastavení (pro radia, Winamp).exe

IndieVolume 1.2-umožňující individuální nastavení zvukového výstupu (hlasitost, balance, potlačení zvuku) pro jednotlivé aplikace.zip

IndieVolume 1.2-umožňující individuální nastavení zvukového výstupu (hlasitost, balance, potlačení zvuku) pro jednotlivé aplikace.zip

Re: Lze u XP nastavit hlasitost jednotlivým aplikacím?*
Indie Volume je úplně na *****. Většinou spadne a vůbec neplní svůj účel. Je hodně nestabilní a proto NEDOPORUČUJI!!! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1482
-
od maiki
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 00:36
-
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6753
-
od petr22
07 črc 2024 09:58
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4189
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11713
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”