Nějaký program mi změnil hlavní panel a mám KO vypalování.*

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

andy159
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nějaký program mi změnil hlavní panel a mám KO vypalování.*

Příspěvekod andy159 » 23 kvě 2011 20:14

nainstaloval jsem špatný program,který mi změnil vzhled hlavního panelu
Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVDa já nevím jak vše dát do původního stavu,nebo to změnit na jiný vzhled.
děkuji.
Mám problém, že nevím co přesně jsem stáhla protože mě to naštvalo a odinstalovala jsem to a do historie internetu odkud jsem to stahovala jsem našla jen to po tom, co se to změnilo.
Prosím vás poraďte mi někdo zkoušela jsem vlastnosti hlavního panelu ale tam nic nejni :( moc žádám o odpověď jsem bezradná ..... :( nevím si rady zda si tu se mnou někdo hraje :(
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 kvě 2011 20:48, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Nadpis „windows vista“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale s prominutím dementní nadpis „windows vista“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: windows vista

Příspěvekod Žbeky » 23 kvě 2011 20:29

Co takhle začít používat interpunkci, takto se to luští jak křížovka z nedělního blesku

Co máš na mysli tímto: "Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVD"?
Bod obnovy jsi zkoušela?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

andy159
nováček
Stav:

Příspěvekod andy159 » 23 kvě 2011 20:31

vůbec nevím co je to bod obnovy jak na to? prosím co nejpodrobněji

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Kvě 2011 20:34) ---

ten začátek jsem tam dala omylem jde jen o to, že díky nějakýmu probramu se mi to změnilo a potřebovala bych tedy podrobný popis toho jak udělat bod obnovy nikdy jsem o tom neslyšela a jsem intitalent na PC

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 23 kvě 2011 20:35

Ještě jednou, co znamená "Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVD"?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

andy159
nováček
Stav:

Příspěvekod andy159 » 23 kvě 2011 20:36

to jsem omylem přidala to tam nemělo vůbec být jsem omylem zkopírovala více než jsem chtěla .... omlouvám se jde jen o ten vzhled

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 23 kvě 2011 20:39

Start -> Příslušenství -> tam bude někde obnova a ty vybereš datum, kdy jsi ještě neměla změněný vzhled

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”