To je taky pravda. Nejlepší by bylo vlastnit facebook a k tomu sto miliard dolarů a mohl bych si PC kupovat každej den. Vždycky když by mě nějakej naštval tak bych ho prostě rozmlátil a koupil novej
Kdoví co by řekli na to kdybych přišel do banky s tím že si chci půjčit 1,6 bilionu abych si mohl koupit facebook By mě zajmalo (pokud to někdo koupí) jestli se facebook nějak zlepší nebo jestli pořád bude stát za hov.. nic a pořád se postupně zhoršovat.
Uzivatel: Nevim jestli kdyby jsi byl multimiliardář jestli by jsi veškerej svůj čas trávil na PC..
Kdyby ti facebook patřil tak by jsi ho určitě neničil, já kdybych něco nesnášel tak si to taky nekooupím jenom proto abych to zničil a i kdyby jo tak ten zisk mě od toho odradí a budu dál lákat lidi na něco co nesnáším.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...
Dobrý den,
Zuckerbergův Facebook je asi nejhorší sledovatel ze všech, i Pičajův Google je proti němu lidumil. Facebook vidí nejen to, co člověk prohlíží na Facebooku, ale i to, co prohlíží mimo Facebooka a má spousty kauz, kdy ilegálně předával...