a nejen to, ale se vzrůstajícím věkem slábne i zrak

což může být jak se zdá někdy výhodou

) tak jsem volal svého servismana, odpověděl mi, že už to nedělá, a že servis už v loňském roce zrušil
 ) tak jsem volal svého servismana, odpověděl mi, že už to nedělá, a že servis už v loňském roce zrušil    a byl jsem "namydlený".
  a byl jsem "namydlený".  

bileoko píše:ntb používám denně a prakticky nic o jeho fungování nevím.

Co se týče té drahoty-  je to měsíčník a vychází na začátku měsíce a ke koupi je za 195 kč.
  Co se týče té drahoty-  je to měsíčník a vychází na začátku měsíce a ke koupi je za 195 kč.  Cena teda fakt nic moc, ale je to dost velká porce čtení a k tomu i softwaru, takže podle mně se to vyplatí!
  Cena teda fakt nic moc, ale je to dost velká porce čtení a k tomu i softwaru, takže podle mně se to vyplatí!   Možná bych vám zaslal i verzi v *.pdf - která je vždy na DVD ( na novém- zářijovém je *.pdf  srpnové číslo ). Stačí poslat e-mailovou adresu.  Teda udělám to jenom jednou- aby jste viděli co tam je, nastálo to dělat odmítám!
  Možná bych vám zaslal i verzi v *.pdf - která je vždy na DVD ( na novém- zářijovém je *.pdf  srpnové číslo ). Stačí poslat e-mailovou adresu.  Teda udělám to jenom jednou- aby jste viděli co tam je, nastálo to dělat odmítám!  No a pokud všemu neporozumíte- tak vězte , že tento stav je u mne běžný u nejméně 25% článků.  Jsou tam ale i takové jaksi "stravitelnější" a i ty odbornější se dají s pomocí wikipedie nakonec strávit.
  No a pokud všemu neporozumíte- tak vězte , že tento stav je u mne běžný u nejméně 25% článků.  Jsou tam ale i takové jaksi "stravitelnější" a i ty odbornější se dají s pomocí wikipedie nakonec strávit.    ps. jsem běžný uživatel PC- původně vyučený s dodělanou maturitou- takže , žádný strach ono se to časem poddá. Jo a nejsem ani distributor časopisů!
                                                          ps. jsem běžný uživatel PC- původně vyučený s dodělanou maturitou- takže , žádný strach ono se to časem poddá. Jo a nejsem ani distributor časopisů! 

Tomina píše:Na školách by se tento předmět měl dokonce i vyučovat. Tedy za předpokladu, že si studenti nevyhádají namísto probírání látky, internet.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů