Na mojom notebooku mi nejdu ukladať žiadne súbory z gmailu ani z facebooku, možno ani z iných... Na sestrinom notebooku to ide uložiť v pohode. Ked kliknem na tlačítko stiahnut tak sa mi vyhodí klasická tabulka (otvoriť, uložiť, uložiť ako) a ked kliknem buď na uložiť alebo uložiť ako tak mi to zasa vyhodí tú tabulku kde mozem zadat nazov súboru alebo kde ho chcem uložiť. A ked už to chcem potvrdiť - uložiť - tak nič sa nedeje. Môžem na to klikať aj 654654956 krát aj tak to neuloží... A keď mám trochu šťastie tak mi to ešte vypíše dole, že subor sa nedá uložiť...
Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory Vyřešeno
Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory
Ahojte. Mám taký problém...
Na mojom notebooku mi nejdu ukladať žiadne súbory z gmailu ani z facebooku, možno ani z iných... Na sestrinom notebooku to ide uložiť v pohode. Ked kliknem na tlačítko stiahnut tak sa mi vyhodí klasická tabulka (otvoriť, uložiť, uložiť ako) a ked kliknem buď na uložiť alebo uložiť ako tak mi to zasa vyhodí tú tabulku kde mozem zadat nazov súboru alebo kde ho chcem uložiť. A ked už to chcem potvrdiť - uložiť - tak nič sa nedeje. Môžem na to klikať aj 654654956 krát aj tak to neuloží... A keď mám trochu šťastie tak mi to ešte vypíše dole, že subor sa nedá uložiť...
Naposledy upravil(a) HONEYGIRL dne 02 led 2012 23:09, celkem upraveno 1 x.
Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadna súbory
Není třeba plný disk? Není příliš mnoho souborů v temp? Zkusil bych nástroj "Vyčištění disku".
Zkusil bych také vymazat dočasné soubory prohlížeče. Zkusil bych i jiný prohlížeč.
Co práva na disku? Jiné programy mohou ukládat? Co třeba poznámkový blok, uloží?
Zkusil bych také vymazat dočasné soubory prohlížeče. Zkusil bych i jiný prohlížeč.
Co práva na disku? Jiné programy mohou ukládat? Co třeba poznámkový blok, uloží?
Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadna súbory
Disk plný nemám určite... Ako sa dostanem do toho tempu a kde najdem tie dočasné súbory prehliadača? (Som žena takže sa do toho moc nevyznám) Iné prehliadače s tým asi nič mať nebudú, lebo ešte pred dvoma dnami som mohla ukladať všetko a aj sestra má explorer a ide jej to :-/ Idú mi sťahovať veci aj z ulož to, aj z iných stránok lebo tam mi nevyhadzuje tú tabulku (otvoriť, uložiť, uložiť ako) ale ukladá mi to automaticky...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2012 23:12) ---
Tie dočasné súbory prehliadača som už vymazala... nepomohlo..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2012 23:12) ---
Tie dočasné súbory prehliadača som už vymazala... nepomohlo..
Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory Vyřešeno
Ja neviem, ak Ti idu subory normalne stahovat z ostatnych stranok, tak mozno bude chyba inde. Skus iny prehliadac, napriklad chrome...
► Zobrazit spoiler
Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory
Ok chlapci... Ďakujem vám. Cez chrome to ide
Môžem ísť konečne spať :))
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”