Jaké je průměrné pc? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jaké je průměrné pc?

Příspěvekod ondoubek » 05 zář 2012 21:20

Já jsem si svým PC spokojený,já ho řadím jako výší průměr(v dnešní době asi průměr?).Na staré GTS250 rozjedu mafiu II na max,takže si není na co stěžovat.Většina lidí co znám maji core2duo/pentium/athlon X2 .Bydlím ve vesnici s 2500 obyvatelmi.Ale taky znám dostl idí co maj celerony/pentia 4 a jsou spokojení.

Reklama
Fílek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fílek » 05 zář 2012 21:21

Tak já bych řek, že x3 athlon neni nic moc extra, ta mATX deska taky nebude nějaká bomba 1066Mhz paměti, ještě k tomu divný číslo 7GB. V tomhle bych to viděl já, nevim jak ostatní.

No vše na max, mě taky trochu přijde, že si to přikrášluješ, protože, troufám si říct, že můj C2Q bude o něco výš než tvůj athlon a při hraní BF3 mám většinou CPU naplno a GPU tak na 80%. Samozřejmě nevim jestli mluvíš o SP nebo MP, to je taky rozdíl, ale řek bych, že ten procesor někde musí tu grafiku brzdit. Nechtěj mi tvrdit, že 3jádro za 1700Kč uživí GPU výkonu většího než GTX560Ti.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 zář 2012 21:22

Právě, že nevysvětlí. :D Proč si myslíš, že to tady asi píšu...? Já prostě nevidím důvod říkat něčemu takovému starý šrot. :-)
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

XXXP4HT
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod XXXP4HT » 05 zář 2012 21:26

ještě k tomu divný číslo 7GB.

Nechcem vyrívať,ale čo je natom divé? kľudne môže mať napríklad 3x2GB+1GB,je v tom problém?

Inak súhlasim zo Satamom.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 zář 2012 21:27

Ohledně BF 3 Mluvím o SP. Ale zdá se mi, že to spíše ta grafika brzdí, protože procesor X3 Athlon mám přetaktovaný na 3,85Ghz.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 05 zář 2012 21:28

Martin63 píše:Tak třeba, jaké průměrné pc má 16-tiletý kluk? A je moje sestava na dnešní dobu herní? BF-3 jede na Ultra.

Ano, grafika je staršího data, ale pořád slušná. Můžeš se řadit k tomu nižšímu středu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 05 zář 2012 21:28

Prostě... Teď máš horší střed, jsou daleko novější a lepší věci. Nevím co tady chceš slyšet, v tvojí době jsi měl určitě dobrej počítač, ale naštěstí je tu každou chvíli něco novýho, takže se teď se svoji 1066mhz ramkou, starou deskou a průměrnou grafikou můžeš jít zahrabat.
Můj starý pc měl o něco horší grafiku (GTS 450), ale BF3 MP jsem hrál na low s 50 fps a 20 na high, ale SP jsem honil na High s 50+.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

Fílek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fílek » 05 zář 2012 21:32

XXXP4HT: Mm, blbej argument, pravda. No přijde mi to zvláštní kombinace, ale dobře.

V SP mám na ultra taky 80FPS, mě jde o MP no.

Nevim co k tomuhle už víc říct, resp. nevim jak to formulovat.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 zář 2012 21:34

Layo: GTS 450 je výkonově úplně jinde...
Budete se možná divit, ale v MP je to téměř ohledně FPS stejné...

Mohu mít ještě otázku?
Jakou lepší grafiku bych si měl pořídit? Ale zase aby mi ji nebrzdil procesor...? Nebo si nechat tuto, co mám? Díky za odpověď.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 05 zář 2012 21:35

Čumim blázen :P
Na celý vlákno :lol:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 05 zář 2012 21:47

Prosím vás takové PC co tady čtu :D to kdybych měl. Nejdříve jsem měl na Pc jenom 512 MB Ram a sekalo se tam i gta sa a ted konecne mam notebook. (sice byl zadara, ale...) DELL s integrovanou grafikou 256MB 1,96 GB RAM a CPU 2,2 Ghz a jsem rád že mám co mám. Můj kamarád má dělo jako prase i7 16GB ram GTX670...atd a nevím na co mu to je. Já si vystačím. Rozjedu I MW2 na low. A Far Cry 2 a Portal 2. NA LOW :D
Ale už uvažuju o koupi nového :D
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Jaké je průměrné pc?  Vyřešeno

Příspěvekod Martin63 » 05 zář 2012 21:59

Dávám lock, ať v tom není bordel. Založím si nové téma, jakou grafiku bych si měl koupit, aby mi ji nebrzdil procesor.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”