rozhodl jsem se, že budu natáčet let's playe na hry a budu to dávat na youtube, jako např: GoGoManTV nebo PewDiePie. Pokud by se lidi chytly a líbilo se jim to, tak bych natáčel dál. Proto se chci zeptat, na co si dát pozor na youtube. Myslím to v tom smyslu jako Autorská práva, co vynechat a nedělat reklamu. Aby mi video nezablokovali a mohl jsem v klidu natáčet. Prostě co je nebezpečné na tom youtube, abych neměl potom potíže. Mám s tím vůbec začít, mě by to bavilo
YOUTUBE Vyřešeno
 YOUTUBE  Vyřešeno

Dobrý den,
rozhodl jsem se, že budu natáčet let's playe na hry a budu to dávat na youtube, jako např: GoGoManTV nebo PewDiePie. Pokud by se lidi chytly a líbilo se jim to, tak bych natáčel dál. Proto se chci zeptat, na co si dát pozor na youtube. Myslím to v tom smyslu jako Autorská práva, co vynechat a nedělat reklamu. Aby mi video nezablokovali a mohl jsem v klidu natáčet. Prostě co je nebezpečné na tom youtube, abych neměl potom potíže. Mám s tím vůbec začít, mě by to bavilo
 Zatím jsem si vymyslel název kanálu (mé jméno): GHOSTWORT =Ghost --- wort (ne world, prostě wort). Není to špatné, nebo víte jinou lepší přezdívku? Děkuji za odpovědi...

Re: YOUTUBE
na na youtube si musiš dat pozor na hudbu co bude ve videu .a potom je potřeba kamera nebo foťak na natačeni vlogu (jestli budeš dělat vlogy) a myslim že nazev kanalu je dobrej zkraceně by se ti mohlo řikat ghost

"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." 
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
						Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
:) tak děkuji a ještě se chci zeptat, zda nevadí, že je mi 15 let. Není to nějak, menší věk na LP? 
  GHOST bude skvělý... děkuji

Copak je jich málo? Nechceš místo toho válení se u počítače dělat radši něco užitečnýho?
Jestli si ještě nedomutoval, tak se na to vykašli. Vykašli se na to i tak, ale v tomhle případě dvojnásob.

Jestli si ještě nedomutoval, tak se na to vykašli. Vykašli se na to i tak, ale v tomhle případě dvojnásob.
Just Fucking Google It!
Už jsem dávno domutoval, ale mě to baví a čas na to mám. U počítače se neválím...

Ahoj ghoste,
◘ Jak už tu bylo řečeno, na youtube je potřeba si dávat pozor především na hudbu, kterou budeš k videím přikládat - Hodím ti sem pár kanálů, kde můžeš takovou muziku "bez copirightu" hledat.
◘ Dále je pak kladen velkej důraz na to, jak konečný video vypadá - nedoporučuji letsplaye stříhat v Movie makeru nebo programech jemu podobných. Pokud vlastníš Sony Vegas či Adobe After effects, určitě neprohloupíš, pokud budeš editovat právě v těchto a video pak bude (pokud se v programu alespoň minimálně naučíš) o poznání "vymáklejší"
◘ Nenátáčej žádnou kamerou, nebo nicím obdobným - Mnou doporučovaný je program Fraps - dej si také pozor, aby se ti obraz videa nesekal.
◘ No a na věku podle mě nesejde (mě osobně je také 15) - pokud ti to půjde, bude tě to bavit, budeš na to mít čas a budeš oblíbenej, tak bude mít tvůj kanál velkou budoucnost a třeba se staneš i tzv. "youtube partnerem", což znamená, že budeš moci přikládat k videím vlastní miniatury, získáš větší sledovanost a za video ti bude placeno. NIKAM ALE NESPĚCHEJ!!
Jak jsem slíbil, zde přikládám adresy na kanály s noncopiright hudbou:
Přeju hodně štěstí a zdaru!

◘ Jak už tu bylo řečeno, na youtube je potřeba si dávat pozor především na hudbu, kterou budeš k videím přikládat - Hodím ti sem pár kanálů, kde můžeš takovou muziku "bez copirightu" hledat.
◘ Dále je pak kladen velkej důraz na to, jak konečný video vypadá - nedoporučuji letsplaye stříhat v Movie makeru nebo programech jemu podobných. Pokud vlastníš Sony Vegas či Adobe After effects, určitě neprohloupíš, pokud budeš editovat právě v těchto a video pak bude (pokud se v programu alespoň minimálně naučíš) o poznání "vymáklejší"
- ► Upřímně také nemám rád, když je video natočenu ve formátu 16:10 či 4:3 a není převedeno do dnes již klasického formátu 16:9 - video má potom na krajích černé pruhy, což nepůsobí zrovna přitažlivě :)

◘ Nenátáčej žádnou kamerou, nebo nicím obdobným - Mnou doporučovaný je program Fraps - dej si také pozor, aby se ti obraz videa nesekal.
◘ No a na věku podle mě nesejde (mě osobně je také 15) - pokud ti to půjde, bude tě to bavit, budeš na to mít čas a budeš oblíbenej, tak bude mít tvůj kanál velkou budoucnost a třeba se staneš i tzv. "youtube partnerem", což znamená, že budeš moci přikládat k videím vlastní miniatury, získáš větší sledovanost a za video ti bude placeno. NIKAM ALE NESPĚCHEJ!!
Jak jsem slíbil, zde přikládám adresy na kanály s noncopiright hudbou:
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/user/NonCopyrightedMedia
http://www.youtube.com/user/ByeByeCopyright
http://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds
http://www.youtube.com/user/BestRockNoCopyright
http://www.youtube.com/user/MotivationForMusic
http://www.youtube.com/user/ExoTunesPřeju hodně štěstí a zdaru!
					Naposledy upravil(a) TheFoddy dne 07 črc 2013 17:20, celkem upraveno 2 x.

Editor, Motion & GFX Designer
YouTube: http://goo.gl/gHBiVo
Shit happens. But life goes on...
GPU: GIGABYTE HD 6870HD OC
CPU: AMD FX 6300 (4,0 GHz OC)
RAM: 8 GB Crucial DDR3 Kit 1600 Mhz
						YouTube: http://goo.gl/gHBiVo
Shit happens. But life goes on...
GPU: GIGABYTE HD 6870HD OC
CPU: AMD FX 6300 (4,0 GHz OC)
RAM: 8 GB Crucial DDR3 Kit 1600 Mhz
Určitě si dávát pozor na to, aby jsi nepoužíval hudbu, obrázky a popřípadě i videa s autorskýma právama, ale jenom ty, které jsou třeba FREE.(Na YouTube jich je ke stažení dost). Pokud budeš točit hry, tak dávej pozor, aby se ti nesekal obraz u hraní - v co nejvetší kvalitě potom uploadovat a hlavně nemluvit do brambory, ale srozumitelně a třeba i vtipně. Pokud budeš točit vlogy, tak to nenatáčej hlavně na mobilu (pokud to nemá aspoň 8mpx foťák s min. HD rozlišením, ale raději kamerou).. :) To by mohlo být všechno...

- Darth Vader
 - Level 3.5

- Pohlaví: 

- Stav:

Hudba třetích stran (prostě tam dáš písničku) může způsobit třeba zablokování videa v některejch zemích. Nenatáčim herní videa, ale kvůli hudbě jsou dvě moje videa blokovaný v Německu a neni možný je sledovat na mobilních zařízeních.
Takže bych se nebál dát tam libovolnou hudbu.
Jdi do toho jestli tě baví to natáčet. Nepočítej ale s tim, že se na to bude někdo dívat, když nebudeš aspoň trochu originální. Osobně mě spíš štve, když mám homepage českýho YouTube zasekanou těmahle srajdama.

Takže bych se nebál dát tam libovolnou hudbu.
Jdi do toho jestli tě baví to natáčet. Nepočítej ale s tim, že se na to bude někdo dívat, když nebudeš aspoň trochu originální. Osobně mě spíš štve, když mám homepage českýho YouTube zasekanou těmahle srajdama.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
						__It's time to #switch!__ |
Děkuji moc, už jsem si tedy poradil, vážně děkuji... :) hlavně TheFoddy

- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 4
 - 4664