Mám ho rok, a čistím ho každý měsíc, ale jen z venku...asi to budu muset udělat i zevnitř..
//Oprava 2 roky
FPS Poklesy Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FPS Poklesy
U notebooku ale když to jenom vyfoukáváš bez demontáže, tak se často ten prach jen někde hromadí a udělá špunt
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Vždyť chlazení je uvnitř přístroje, tak je jasný, že to musíš čistit i tam. Ten stlačenej vzduch to chlazení pořádně profoukne,
ale i tak je nejlepší si to vyčistit přímo vevnitř. 2 roky je dost dlouhá doba a už tam bude hodně prachu a bude nejspíš i 'připečený'.
Tím pádem ani ta síla stlačených vzduchu nemusí nijak zvlášť pomoct.
ale i tak je nejlepší si to vyčistit přímo vevnitř. 2 roky je dost dlouhá doba a už tam bude hodně prachu a bude nejspíš i 'připečený'.
Tím pádem ani ta síla stlačených vzduchu nemusí nijak zvlášť pomoct.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Okey, děkuji :) Udělám to a potom napíšu jestli je vše ok :)
michalpk píše:Mám ho rok, a čistím ho každý měsíc, ale jen z venku...asi to budu muset udělat i zevnitř..
//Oprava 2 roky
No čistit ho zvenku nestačí, musíš ho rozebrat a pročistit to i tam. Pokud to neumíš ty, nebo někdo z tvojich známých (Strejda), tak hodit do servisu. Já se teď chystám taky s ním zajít ke známému, aby jsme se na to podívali a pročistili to.
jojo, děkuji :)
Dle mne se procesor podtaktovává tou teplotou a to pozoruješ jako náhlý propad fps ve hrách atd. :)
A to je právě špatně :)
Re: FPS Poklesy Vyřešeno
TAk jsem ntb, kompletně rozebral, vyfoukal, a vyměnil teplovodivou pastu(dalo mi to docela práce, ale zvládnout se to dá
)...A ani se nedivím proč se přehříval....ta teplovodiva pasta byla jak kámen. Zatím to vypadá, že je to v pohodě(mám 52°C a zapnutý mám skype, torrent, chrome, s tímto ntb je to krásná teplota), ale uvidím..zkusím ještě nějaké hry, jestli se to nebudu přehřívat. Potom dám vědět.
A tady posílám fotku toho procesoru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2013 04:17) ---
Takže problém vyřešen. Hrál jsem minecraft a teplota na procesoru nebyla větší než 70°C...tudíž o 15-20°C zlepšení. Kdyby někdo měl stejný problém tak "stačí" vyměnit teplovodivou pastu + vyčistit ntb/pc od prachu :) Všem kdo radili děkuji :)

A tady posílám fotku toho procesoru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2013 04:17) ---
Takže problém vyřešen. Hrál jsem minecraft a teplota na procesoru nebyla větší než 70°C...tudíž o 15-20°C zlepšení. Kdyby někdo měl stejný problém tak "stačí" vyměnit teplovodivou pastu + vyčistit ntb/pc od prachu :) Všem kdo radili děkuji :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1592
-
od Gerra
Zobrazit poslední příspěvek
11 lis 2024 12:46