Dobrý Večer,
chci se zeptat pomocí jakého programu lze upravovat fotky? Mám GIMP 2 ale je poměrně složité se v něm vyznat a chci se zeptat pokud někdo zná něco jednoduššího krom malování aby program dokázal něco podobného :) Děkuji
Uprava fotografii
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Uprava fotografii
Toto je ale stereosnimek.
Jediny zpusob jak to vytvorit je 3D kreslici program jako je 3D Studio nebo Blender, dat tam dve kamery a nechat spocitat obraz aby byl pro anaglyph (cervenomodre 3D bryle)
Jediny zpusob jak to vytvorit je 3D kreslici program jako je 3D Studio nebo Blender, dat tam dve kamery a nechat spocitat obraz aby byl pro anaglyph (cervenomodre 3D bryle)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem si jistej, že myslí právě 3D.
Tou přílohou chceš naznačit, že chceš dělat 3D obrázky, nebo že chceš něco takovýho nakreslit?
Jinak pro tvorbu anaglyfu nepotřebuješ jenom 3D kreslící program. Můžeš ho vytvořit i ze dvou fotek z dvou blízkých úhlů, nebo v případě takhle jednoduchýho obrázku i posunem.
Tou přílohou chceš naznačit, že chceš dělat 3D obrázky, nebo že chceš něco takovýho nakreslit?
Jinak pro tvorbu anaglyfu nepotřebuješ jenom 3D kreslící program. Můžeš ho vytvořit i ze dvou fotek z dvou blízkých úhlů, nebo v případě takhle jednoduchýho obrázku i posunem.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde mi o 3D snímek, zajímá mě nějaký dobrý program pomocí kterého třeba k fotografii přidám lehce jiné pozadí jen fotku oříznu a přidám pozadí.
K té fotce nejde mi o to že je ve 3D takto by měla vypadat bez uprav. A tak mě zajímá jestli někdo neví o něčem jednodušším než je GIMP 2 a dokáže to kvalitně a hezky upravovat fotky pomocí různých efektů :)
K té fotce nejde mi o to že je ve 3D takto by měla vypadat bez uprav. A tak mě zajímá jestli někdo neví o něčem jednodušším než je GIMP 2 a dokáže to kvalitně a hezky upravovat fotky pomocí různých efektů :)
-
- Pohlaví:
Tohle je zdarma a na běžné věci stačí. http://pcworld.cz/download/ashampoo.pho ... der-6-7218
Případně je na webovkách i Ashampoo photo optimizer.
Případně je na webovkách i Ashampoo photo optimizer.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5090
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 17:31
-
-
-
iOS Export fotografii a videii
od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 2724
-
od Søren
20 zář 2024 00:36
-
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1685
-
od Speed_dead
01 kvě 2025 14:06
-
-
- 6
- 5227
-
od junis