MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

the ProtoType
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MS 2013 v ledním hokeji

Příspěvekod the ProtoType » 11 kvě 2013 13:30

Pánové, jaký máte názor na to že Koukal, Hertl sedí, a když se dostanou na led naše hra je rázem komplet jiná?
Já si myslím že Alojz je slepý a potřebuje brýle , a nebo nerozumí hokeji...
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Reklama
Kotik
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Kotik » 11 kvě 2013 13:43

Lojza nebude nikdy dobrý trenér, on je trenér papírový a do kšeftu než aby něco dokázal. Nejsem si jistý, ale hokej vrcholové nikdy nehrál, a ti kluci v něm nemají respekt jako třeba u Růžičky.
Je mi celkem smutno, když vidím, jak naši jezdí po ledě a pořádně netuší, co dělat a náš Lojzik stojí na střídačce a nic nedělá, jenom s prominutím blbě čumí.. Růža by měl rozžvýkany balíček zvykacek a lítal by po střídačce.

EDIT: a jako vrchol mi přijde, když v rozhovoru na otázku, co říkal v kabině klukům mezi tretinami, když prohrávali, odpoví, ze nic, že to jsou dospělí hokejsti, co vědí, co dělat...
Kde to jsme, nejde to, tak nic neudělám.
Naposledy upravil(a) Kotik dne 11 kvě 2013 13:49, celkem upraveno 1 x.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 11 kvě 2013 13:46

Jo to je pravda...Já chytám nervy jak si Lojza vezme timeout a začne tam čmárat něco... To je mi jasné že jsme v prdeli :lol:
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 12 kvě 2013 11:44

Tak přijede i Židlický. Ten by to s Plekancem mohl trošku oživit.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 12 kvě 2013 11:50

divine: Já jen doufám, že dá dohromady Plekance s Vorasem a Tlustým, sice to bude na úkor Jirky Hudlera, ale Pleky odehrál něco s Tlustým v ELH, když byla výluka a sedělo jim to a Voras statečně zastoupí pravé křídlo po Jardovi a lajna by mohla fungovat, hlavně by mohla být opravdu nebezpečná (i na úkor toho, že se Jirka Tlustý trápí), případně pokud by to Jirkovi nešlo ani tam, tak vyměnit za Hudlera. Každopádně jak úderná trojka nebude vypadat takhle, je Alois opravdu špatným trenérem. :D :D :D
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 12 kvě 2013 14:31

divine píše:Tak přijede i Židlický. Ten by to s Plekancem mohl trošku oživit.

Takových hráčů by bylo třeba do každé lajny .... to by se to pak koučovalo :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 12 kvě 2013 15:23

Lojza nebude nikdy dobrý trenér, on je trenér papírový a do kšeftu než aby něco dokázal. Nejsem si jistý, ale hokej vrcholové nikdy nehrál, a ti kluci v něm nemají respekt jako třeba u Růžičky.

Umím si živě představit, jak trenér "jebe"hráče a ten mu odvětí, že ONI to ve Washingtonu hrají jinak. Růžička ho může sprdnout, že když si ten mladíček ještě hrál v uhláku na horníka, on měl v koutě opřené dvě zlaté hokejky, na krku čtyři zlaté z MS a na ruce prsten vítěze StanleyCupu, takže to bude tak, jak řekl ON... Lojza může akorát pokrčit rameny a poděkovat za cennou radu, těch pár sezon za Karvinou pro kluky ze zámoří není dostatečnou autoritou. To se pak opravdu těžko koučuje. Možná proto má Hadamczik nejlepší výsledky s neznámými outsidery.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 12 kvě 2013 15:46

Hele vy všichni chytraci, co toho víte mega o trénování. Můžete mi tedy vysvětlit, jak někdo kdo jako hráč nikdy nehrál v top teamu ani v reprezentaci, může byt jeden z nejuznavanejsich a nejlepších trenérů na světe? José Mourinho ?

To jen aby si někdo nemyslel, že když je někdo mistr světa tak, že zákonitě musí byt i nejlepší trenér a naopak.

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 12 kvě 2013 16:57

Teda takových let čučím na hokej a nějakého Mourinho jsem snad nikdy bruslit neviděl .... nebo mi selhává paměť až tak :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 12 kvě 2013 17:29

Hmmmmm oni v hokeji platí úplně jiné zákonitosti než v jiných sportech co ? ;)

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

7.divize
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod 7.divize » 12 kvě 2013 18:12

Česko x Kanada -> 1:2 - zdá se mi to nebo hrajeme trochu líp?

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 12 kvě 2013 18:40

Hokej je hokej... např. je to nejrychlejší kolektivní hra, nechodí - bruslí, atd.. atd.....
(fotbal mne až tak nebere a téma je hokej tady si přečti co dělal a koho nejprve učil a trénoval ... http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mourinho )
-------
No, ale být teď koučem švýcarů tak jedou češi domů ... pokud si dobře spočítá jedna a jedna .......... :roll:
Naposledy upravil(a) jaojao dne 12 kvě 2013 18:54, celkem upraveno 1 x.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”