SUPERSTAR-komu fandíte , Vyřešeno
Re: SUPERSTAR-komu fandíte ,
Sice jsem to neviděl ani jednou, ale doufám, že vypadnou všichni 

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý postoj, X 
Já fandím Bagárové, protože je pěkná
Ale vyhraje to Chodůr. Tuto Superstar zase po 4 rocích sleduju, a nejvíc mě se*e, že do ČESKOSLOVENSKÉ superstar se přihlásí spousta cizinců a dokonce dokáží postoupit do finale. Proto mi byl trnem v oku Puskailler a momentalne Ben (tím nemyslím svého psa
)

Já fandím Bagárové, protože je pěkná

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:Sice jsem to neviděl ani jednou, ale doufám, že vypadnou všichni
Jojo, už by se superstar měli dát svátek. Opakovaný vtip není vtipem...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Já fandím Bagároví a Bendikovi sou supr a oba už před suprstár už vidali písničku tady je
Toto mi hýkat na pohřbu, tak procitnu a umlátím to svými mrtvými údy.
Jinak abych nebyl takovej škarohlíd, tak v historii superstar se mi líbila jedna holka.. myslím že to bylo v první premiéře.. měla asi dvojky a dlouhý hnědý vlnitý vlasy.. ale co zpívala si nepamatuju...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tak takovejch "zpěvaček" jsem viděl mrak a ani jedna nebyla v televizi a ani jedna ani nepípla. Něco jako sténografky Járy Cimrmana... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jednoznačně Chodůr...ale docela mě mrzí že vypadla ta 'tlustá'
protože by asi vnesla trochu tvrdší muziky do těch našech radiích...ale ten detektor lži mě dostal ja se řechtam eště teď
prej koušete si nehty? ne. a na nohou? 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kouknu na to maximálně při večeři, když příjdu z tréninku, ale vidím vždy jenom začátek, pak jdu dělat smysluplnější věci.
Ale rozhodně to dělat takhle po x kráté už není originální. Možná jediná originální osoba v celé soutěži je Ernesto.
Ale rozhodně to dělat takhle po x kráté už není originální. Možná jediná originální osoba v celé soutěži je Ernesto.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Dřív na minulé ročníky jsem se občas podíval, teď nekoukám, už kvůli moderátorovi (ČR) a porotě, která si hraje na hudební bohy, zlatej Klezla, ten aspoň věděl o čem mluví. Ale jinak proti soutěžícím nic nemám, zpívají pěkně.
...no a Ernesto...Forever
...no a Ernesto...Forever

Porota na nic..? Částečně. Hejma je na pohodu týpek co ví co říká-narozdíl od Dary. Habera namyšlenost sama o sobě a ta poslední..? Hezký oči..oči
Jinak Chodůr- Best kluk co ví co na pódiu dělat a dokáže komunikonvat jak s kapelou, tak s divákama zároveň.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
K Superstar asi tolik. Už se několik let nedívám na televizi a jsem tomu opravdu rád.... 

Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

superstrar se musi nechat jedna vec .... ukazte mi jinej projekt kerej z lidi brutalne zdime prachy a lidi sou za to este radi a chtej este este este a posilaj SMS
nwm kolik ta SMS stoji ale tipnul bych tak cca 10kc nekery fandove poslou i vic + vydelky z reklam (cim vetsi sledovanost tim drazsi reklamy)
nwm kolik ta SMS stoji ale tipnul bych tak cca 10kc nekery fandove poslou i vic + vydelky z reklam (cim vetsi sledovanost tim drazsi reklamy)
Ano, tohle je kapitola sama o sobě
...
Opravdu nevím proč to dělají (prachy si mohou vydělat možná i nijak ne?), X factor, superstar... Nikdo si z toho do života nic nevezme a akorát z toho dělají trapnou "show".
mimochodem: Občas se podívejte na televizní noviny na nově-i tam je to dosti bídné... Ještě že pro TV-Pozitivní lidi existují smysluplné kanály jako NGC, Discovery...

Opravdu nevím proč to dělají (prachy si mohou vydělat možná i nijak ne?), X factor, superstar... Nikdo si z toho do života nic nevezme a akorát z toho dělají trapnou "show".
mimochodem: Občas se podívejte na televizní noviny na nově-i tam je to dosti bídné... Ještě že pro TV-Pozitivní lidi existují smysluplné kanály jako NGC, Discovery...
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”