Tak co říkáte na hokej s Lotyšskem.
Hráli děsně. Ve čtvrtek, v sobotu a v neděli na Euro Hockey Tour v Brně to byl skvělý mančaft, ale od zápasu s Kanadou to je děs. Co se s nima stalo za tak krátkou dobu?
MS v hokeji 2011 Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: MS v hokeji 2011
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Dá se někde sledovat hokej na netu? TV sice mám ale mám jen starou anténu na půdě a tam skoro nic nechytám.
Mě štve, že na ČT4 na netu to nedávají živě asi nemají koupenou licenci
. Naštěstí mám televizi v pokoji, ale myslím, že na netu to tedy nelze sledovat..

To mě štve taky, chtěl jsem se dívat ale nenašel jsem to nikde online na netu tak nevím jestli je možné to takhle vůbec sledovat...
samotarrk píše: s Lotyšskem. .........Hráli děsně. Co se s nima stalo za tak krátkou dobu?
Co by se stalo....
Souhlasím s Lojzou, už ani s Kanadou neměli před MS hrát, jednak zranění a jednak únava ..., myslím si, že i těch zápasů s takovými soupeři bylo v tak krátkém čase těsně před MS až příliš , buď se někdo zbláznil, nebo šlo zase jen o peníze až na prvním místě?

A hlavně něco jiného se "plácat" v Brně a něco jiného je první zápas na MS, a hned s takovým sehraným, odpočatým mančaftem, od kterého se medaile nečeká (ikdyž to také nejsou žádní "blbci"), na rozdíl od obhájců titulu, od kterých je postup povinností a medaile se očekává, že ano ...?
Takže nervy, stress, únava, odpovědnost - prostě svázané ruce, jak jinak si to chceš vysvětlit 2x 5:3 a přitom kdo mohl dát gól, tak akorád soupeř

(nakonec vem si třeba zápasy: Rusko - Německo, Norsko - Švédsko, a nakonec kdyby se Slovákům pískaly fauly tak by museli prohrát ... každý zápas je jiný, čo bolo to bolo

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Jestli budou hrát takhle, tak budeme rádi, že postoupíme ze skupiny. Jestli postoupíme a chytneme Švédsko, Rusko, Kanada atd. . . tak jsou nahraný.
zde na i-vysílání většinou dávají živě, najdeš si program CT, na kterém to je a máš toymorduur píše:Dá se někde sledovat hokej na netu?

Jinak, přidávám se, že včera to byla katastrofa s těma Lotyšema, první, druhá třetina stála za prd, v té třetí začali trošku hrát, doufejme, že se poučí

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trochu útěcha:
Kulda suspended three games.
Zdroj IIHF: http://www.iihf.com/sk/channels-11/iihf ... 57e1a8c803
Kulda suspended three games.
Zdroj IIHF: http://www.iihf.com/sk/channels-11/iihf ... 57e1a8c803
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Kotik píše:zde na i-vysílání většinou dávají živě, najdeš si program CT, na kterém to je a máš toymorduur píše:Dá se někde sledovat hokej na netu?
...
Tam to právě není.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Kvě 2011 12:23) ---
MS 2011 - ČEŠI DO TOHO píše:Radek Martínek byl v ohrožení života, teď už je ovšem stabilizován a v nejbližších hodinách se přesune zpět do České republiky, řekl lékař českého týmu Radomír Holibka. Během dne se k týmu připojí Zbyněk Michálek z Pittsburghu. Náhradníkem stále zůstává Němec a Jakub Nakládal.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není to samozřejmě nic příjemného, ale ten zákrok byl v rámci pravidel, bohužel to dopadlo jak dopadlo. Zýměr v tom nebyl a Kulda z toho bude sám dost otřesený. Ten stop na 3 zápasy je podle mě mimo mísu.
Jinak na tom IIHF jsou dobří matláci. V článku zmíní Radka Martínka a pak si ho v dalším odstavci zkrátí na Radínka...
Jinak na tom IIHF jsou dobří matláci. V článku zmíní Radka Martínka a pak si ho v dalším odstavci zkrátí na Radínka...

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Žbeky nemuzu s tebou souhlasit... Lotyš si povyskocil a ten loket v obliceji opravdu byl.
Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3335
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37