Posilování - nejlepší Proteinový nápoj? Vyřešeno
Re: Posilování - nejlepší Proteinový nápoj?
Kulturisti užívají spoustu zakázaných látek, které jim mimochodem pomáhají s trávením. Takže... :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ne každé WPC má využitelnost jenom 40-50%, např ultrafiltrovany protein od Reflexu je 90% (taky stojí hodně), a když už se bavíme o tom Nutrendu, tak od Nutrendu se nabízí Nutrend 100 Whey core, který má využitelnost 74%.
2zvuk: a tvuj otec se jmenuje? Jestli se bere protein jako suplement na přípravu soutěže, tak soutěží asi všichni v posilovně lol...
2Pulsik: mnohem lepší tvaroh přes den, než na noc, kde je těžko stravitelný...kasein se tráví 5-7hod, dejme tomu že si ho dáš ve 12:00 a v 17:00 jdeš cvičit...takže bych v tom neviděl problém...
Po tréninku máš dát rychle vštřebatelné bílkoviny a ne kasein bože...
2zvuk: a tvuj otec se jmenuje? Jestli se bere protein jako suplement na přípravu soutěže, tak soutěží asi všichni v posilovně lol...

2Pulsik: mnohem lepší tvaroh přes den, než na noc, kde je těžko stravitelný...kasein se tráví 5-7hod, dejme tomu že si ho dáš ve 12:00 a v 17:00 jdeš cvičit...takže bych v tom neviděl problém...
Po tréninku máš dát rychle vštřebatelné bílkoviny a ne kasein bože...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Úplně každý samozřejmě ne, ale ten co sem hodil.. :) Do toho bych já nešel.
Já sem dal hodně kvalitní protein za rozumné peníze. Uznávám, jeho chuť není zrovna "lahodná", ale o to tu nejde přece.. Čím víc ti to chutná, tím víc je to dochucované.
I mě by zajímalo jméno tvého otce, ale pochopím, když ho nebudeš chtít napsat.
Já sem dal hodně kvalitní protein za rozumné peníze. Uznávám, jeho chuť není zrovna "lahodná", ale o to tu nejde přece.. Čím víc ti to chutná, tím víc je to dochucované.
I mě by zajímalo jméno tvého otce, ale pochopím, když ho nebudeš chtít napsat.
Ten, co jsem sem hodil mi příjde normální protein akorát v sáčkovém balení. Nebo ne? :) A pokud jsem to dobře pochopil, můžu si dát na snídani cereálie s mlíkem?
VÝŽIVA PRO ZAČÁTEČNÍKY V POSILOVNĚ: http://www.fitkul.cz/clanky/647-Vyziva- ... -posilovne
STRAVA PŘED A PO CVIČENÍ: http://www.body-test.cz/jak-jist-pred-a-po-treninku
VÝŽIVA PRO ZAČÁTEČNÍKY V POSILOVNĚ: http://www.fitkul.cz/clanky/647-Vyziva- ... -posilovne
STRAVA PŘED A PO CVIČENÍ: http://www.body-test.cz/jak-jist-pred-a-po-treninku
"Normální" to vystihuje přesně, dle definice toho slova - nejčastěji se vyskytující, běžný atd.
Pokud tím cereálie nemyslíš od nestlé atd. Klasické ovesné vločky, jáhlové, pohankové, můžeš to střídat.. Dochutit třeba medem, ideálně i nějakej ten tuk k tomu, moc ho v tom není. Třeba si pak dát vajíčko, nebo do toho nasypat ořechy.
Pokud tím cereálie nemyslíš od nestlé atd. Klasické ovesné vločky, jáhlové, pohankové, můžeš to střídat.. Dochutit třeba medem, ideálně i nějakej ten tuk k tomu, moc ho v tom není. Třeba si pak dát vajíčko, nebo do toho nasypat ořechy.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Proteiny by jsi doopravdy měl vybírat od 70%+...takovou malou využitelnoust jako má ten WPC 55 od Nutrendu je pěkně nic moc.
//nebo banán do toho, te malé fruktozy co je v banánu nevadí
//nebo banán do toho, te malé fruktozy co je v banánu nevadí
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Trochu mi to tu připadá jako by při posilování měl zapnutej počítač
Vhozeno na fórum pomoci dupotalku.
Vhozeno na fórum pomoci dupotalku.
ZD: Asus ROG Strix Z270F Gaming
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Připadat ti může ledacos. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2013 00:08) ---
No jasně, že myslím ovesné vločky. :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2013 00:08) ---
tvdo píše:"Normální" to vystihuje přesně, dle definice toho slova - nejčastěji se vyskytující, běžný atd.
No jasně, že myslím ovesné vločky. :)
Pak samozřejmě ano, je to rychlá a levná snídaně. Jen je to hlavně o sacharadiech, no..
Dobré je ty vločky rozmixovat tyčovým mixérem a přes noc je v tom mléku nechat fermentovat. Nebo je nemusíš mixovat, klidně celé. A ráno je trochu ohřát v mikrovlnce a zalít trochou vroucí vody z varné konvice. Nejez je se studeným mlékem z lednice.
Dobré je ty vločky rozmixovat tyčovým mixérem a přes noc je v tom mléku nechat fermentovat. Nebo je nemusíš mixovat, klidně celé. A ráno je trochu ohřát v mikrovlnce a zalít trochou vroucí vody z varné konvice. Nejez je se studeným mlékem z lednice.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já si je ráno zaleju horkou vodou, 10minut nechám stát a pak jen zaleju mlékem. Nic extra, ale nedělám to proto, aby mi to chutnalo.
Tady je seznam jídel, které bych si měl koupit a jíst je. Myslím, že je to OK, akorát je ještě jíst ve správný čas a je o to postaráno.
I tak se to dá. Těch možností je víc. Ale zalít je tou horkou vodou by mělo figurovat v každé možnosti.
Ještě se dá doporučit přímo instantní oveská kaše. http://www.nutri-exact.cz/suroviny-bale ... ni-1000-g/
________
K tomu seznamu.. no.. chybí tam ten naprostý základ: hovězí maso. Kuřecí není moc kvalitní, hovězí a vepřový má využitelnost kolem 80%, kuře kolem 60%. Nemluvě o tom, co se s těmi kuřaty běžně děje v těch velkochovech..
S tím ovocem je to dost ošemetné. Já jím víc zeleniny, ovoce moc ne. Jednou denně ovoce je až až. A když už, tak banány, hrozny..
Ještě se dá doporučit přímo instantní oveská kaše. http://www.nutri-exact.cz/suroviny-bale ... ni-1000-g/
________
K tomu seznamu.. no.. chybí tam ten naprostý základ: hovězí maso. Kuřecí není moc kvalitní, hovězí a vepřový má využitelnost kolem 80%, kuře kolem 60%. Nemluvě o tom, co se s těmi kuřaty běžně děje v těch velkochovech..
S tím ovocem je to dost ošemetné. Já jím víc zeleniny, ovoce moc ne. Jednou denně ovoce je až až. A když už, tak banány, hrozny..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1817
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5910
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”