):
 ):Trať u Studénky mimo provoz, blesk zastavil 9 rychlíků.
Nyní mě napadla 2. varianta:
Trať u Studénky byla mimo provoz, blesk zastavil 9 rychlíků.
Jdu dokoukat Dragon Ball Z, už "jen" 266 dílů

):
 ):

. Ten příspěvek s čárkami a háčky bych psal asi 4x déle, to by bylo asi 8 min a to kvůli příspěvku dlouhému 2 řádky dělat nebudu (totiž když chceš na iTouch psát s diakritikou, tak musíš to tlačítko s příslušným písmenem zmáčknout asi tři sec. A pak začne s diakritikou, což je moc zdlouhavé) K těm k novým kravinám nebo kravínům-Vyjde to nastejno, a ti lidé v diskuzi maj pravdu. Akdyby ti bylo divné, že teď píšu s diakritikou, tak jsem u prarodičů na pc
 . Ten příspěvek s čárkami a háčky bych psal asi 4x déle, to by bylo asi 8 min a to kvůli příspěvku dlouhému 2 řádky dělat nebudu (totiž když chceš na iTouch psát s diakritikou, tak musíš to tlačítko s příslušným písmenem zmáčknout asi tři sec. A pak začne s diakritikou, což je moc zdlouhavé) K těm k novým kravinám nebo kravínům-Vyjde to nastejno, a ti lidé v diskuzi maj pravdu. Akdyby ti bylo divné, že teď píšu s diakritikou, tak jsem u prarodičů na pc  

Divím se, že EU nezakázala pecky a kosti, je to podvod na spotřebitele
 Divím se, že EU nezakázala pecky a kosti, je to podvod na spotřebitele  
 Je to kreslené (anime), ale krev tu stříká proudem a jak říkám drasťák
 Je to kreslené (anime), ale krev tu stříká proudem a jak říkám drasťák   Tak nyní se tuto ságu proslulou po celém světě (kromě ČR
 Tak nyní se tuto ságu proslulou po celém světě (kromě ČR   ) rozhodli přepracovat (už se i vysílá) do modernější širokoúhlé podoby a víte co udělali? Vystřihli (kreslenou!) krev a nejdrastičtější scény
 ) rozhodli přepracovat (už se i vysílá) do modernější širokoúhlé podoby a víte co udělali? Vystřihli (kreslenou!) krev a nejdrastičtější scény   

Já se snad z toho
 Já se snad z toho   A přejmenovali si to z Dragon Ball Z na Dragon Ball Kai ...
 A přejmenovali si to z Dragon Ball Z na Dragon Ball Kai ...Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů