Vaše plocha? Vyřešeno
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vaše plocha?
Taky se přidám
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
No, tak normálně moje plocha vypadá čistě, přehledně, ikony mají své stálé místo jen tapety se mění =) Ovšem nyní v listopadu mám plochu trochu víc zaplněnou =D
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Šikovný. To je OneNote? Něco takovýho by se mi šiklo, jenže dávat za to ty nehorázný sumy se mi moc nechce 

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
To jsou jen Sticky notes z W7. Jak sem je začala používat, tak jsem si děsně na to zvykla a zapomínám psát do diáře :) Ale lepící bločky mám i na korkové nástěnce.. prostě papírky, papírky, papírky, ...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Papír je papír... v práci mi všichni obchoďáci dávají katalogy na CD, nebo DVD, ale zkusil v tom někdo, někdy, něco hledat..? Tištěné katalogy jsou daleko přehlednější, dají se do nich vkládat záložky a lehce dopisovat poznámky. Asi proto taková obliba poznámek, vypadajících, jako lepící cetlíky.
[/OT]
Papír je papír... v práci mi všichni obchoďáci dávají katalogy na CD, nebo DVD, ale zkusil v tom někdo, někdy, něco hledat..? Tištěné katalogy jsou daleko přehlednější, dají se do nich vkládat záložky a lehce dopisovat poznámky. Asi proto taková obliba poznámek, vypadajících, jako lepící cetlíky.
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Na druhou stranu, seznamy v PC například v Excelu jsou k nezaplacení. Vkládání mezi na papír jde jen omezeně, řazení dle potřeb, bleskové vyhledání ... zbláznil bych se, kdybych měl hledat v mém seznamu papírově, nemluvě o psaní a dopisování 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Romaine: jak se ti podařilo škrtnout text v tom bločku? Já abych toho docílil, tak si musím text zkopírovat do Wordu, tam ho škrtnout a pak nakopírovat zpět do bločku... Pěkně na houby... Máš nějaký fígl nebo to děláš stejně?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Ne, to by mě nebavilo :) Ale chtělo by to různý typy písma :) Ale instalovat jiný programy, když už je to v systému by se mě nechtělo .. Používám CTRL+T. A hodně i zmenšení písma.
Karlos: No, tak kdyby mamce dávali ceníky na papíře, tak je přerazí,protože tam má velkoobchodní cenu
Ale katalogy samo pro zákazníky má na prodejně papírové. Ale víš jakby se jí hodilo mít je i na CD, aby to furt lidem nemusela skenovat?
Jinak já používám jak poznámky v pc (ty "papírové bločky") tak i na nástěnce opravdu papírové bločky. Jde o to, že pc mám často s sebou, takže to potřebuji mít tam. Na nástěnku dávám jen hodně důležité věci jako zkoušky, termíny zaplacení www, ESS apod. Do pc se toho vejde mnohem víc a jen to umažu. A šetří to naše lesy
Karlos: No, tak kdyby mamce dávali ceníky na papíře, tak je přerazí,protože tam má velkoobchodní cenu

Jinak já používám jak poznámky v pc (ty "papírové bločky") tak i na nástěnce opravdu papírové bločky. Jde o to, že pc mám často s sebou, takže to potřebuji mít tam. Na nástěnku dávám jen hodně důležité věci jako zkoušky, termíny zaplacení www, ESS apod. Do pc se toho vejde mnohem víc a jen to umažu. A šetří to naše lesy

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Romaine: Tuhle klávesovou zkratku jsem si nevybavil. Musím si ji někam zapsat (nejlépe do šišky
). Díky 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Ctrl + T? To mi otevře ve Firefoxu nový tab
mike007: Kup klávesnici za 30 000 Kč a nemusíš si pamatovat klávesové zkratky
Anebo stačí jednoduchý soft, který je sice placený, ale i bez toho jede neomezeně, jen se vypne po půlhodině: viewtopic.php?f=3&t=38558&start=219

mike007: Kup klávesnici za 30 000 Kč a nemusíš si pamatovat klávesové zkratky

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
ad papírové katalogy: abychom si rozumněli. Katalogy, které mám na mysli, nejsou takové, které mi ukáží pár skříněk, židlí, televizí,... ale konstrukční katalogy, kde má katalog klidně 1.400 stran, plných technických výkresů, tabulek a parametrů. Do takového katalogu si potřebuji dopisovat poznámky a vkládat záložky, potřebné pro mou práci. Zde je třeba ukázka elektronické podoby "mých" katalogů, jistě uznáte, že porovnávat několik součástek s podobnými parametry a vybírat ten vhodnější, bude s papírem jednodušší 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3874
-
od Kogaku