U nás bylo to rozbruslení vždycky horší...
Nepropadal bych panice.
MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MS 2013 v ledním hokeji
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
První třetina, byla suprová i celkem 2 a ano, ta 3 už byla o ničem.. ale ta 1 a 2 se mi fakt libíla :-)
To možná ne, ale chlapci to tam někdy hrajou jak baleťáci. Žádný důraz u mantinelu a v brankovišti už vůbec ne. Aspoň že ty střely už zlepšili-teď ještě ten důraz u brankáře. Už by se pomalu měli rozbruslit :)
-
- Pohlaví:
Je 8 zápasů ve skupině a o všem se rozhodne ve čtvrtfinále, tam se snad dostaneme. A proč 0:5? Švýcarům zatím vychází vše, na co šáhnou, jsem zvědavej, jak dlouho jim to vydrží...Třeba to vymyslel Lojza, Švýcaři asi vyhrají skupinu, my budeme 4., dáme si s nimi znova čtvrtfinále a tím pádem bychom se vyhnuli Švédům a Kanadě:-))
kingerdc píše:Sestava dobrá, do brány bych dal možná Mensatora jako náhradu kdyby Pavelec chytal špatně.
Tohle jsi nemyslel vážně, že ne? :-)) Mensator měl výbornou sezónu 2008/2009, kdy Vary vyhráli titul. Pak přišla nějaká zranění a zrovna letos na tom byl Závorka mnohem líp, než celej Mensator

Pořád čekám, že se celé mužstvo zvedne, že začnou hrát tahou svých klubů v NHL. Jediný, kdo zatím výrazně všechny převyšuje je mladíček Hertl, nebýt skvělých zákroků Saláka, je siutace ještě mnohem horší.
Po dnešním zápase mám opravdu strach o čtvrtfinále.
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski
d1amond píše:U nás bylo to rozbruslení vždycky horší...
Nepropadal bych panice.
jojo, z nejhoršího jsme uvnitř...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Švýcarsko paráda 

Tak už začali alespoň bruslit
ovšem tímhle tempem zlepšování se, je to spíše kratší cesta k letišti
---------
Co mne překvapuje je "práce" rozhodčích, co si myslet o těch x faulech na jednu stranu neodpískaných a náznacích faulů (někdy to ani náznak nebyl) okamžitě potrestaných, nechápu..... např. večerní zápas Švédsko/Bělorusko, to si asi dělali rozhodčí srandu, tolik neodpískaných a takových ukázkových faulů, to se hned tak nevidí...
A nelíbí se mi ani, když se někdo upískne a televize "velkoryse" neukáže záznam, to divák nemá právo se na to kouknout ještě jednou, proboha o čem to je? K čemu slouží, navíc v dnešní době, takové "tv dohody".....

---------
Co mne překvapuje je "práce" rozhodčích, co si myslet o těch x faulech na jednu stranu neodpískaných a náznacích faulů (někdy to ani náznak nebyl) okamžitě potrestaných, nechápu..... např. večerní zápas Švédsko/Bělorusko, to si asi dělali rozhodčí srandu, tolik neodpískaných a takových ukázkových faulů, to se hned tak nevidí...

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Chjo. Už mi znechutili fotbal. Teď ještě hokej a co přijde pak?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Koukám, že jsem na tom o hodně lépe, když je pro mě sledování sportu cizím slovem... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
ITCrowd píše:Chjo. Už mi znechutili fotbal. Teď ještě hokej a co přijde pak?
Co ti tam udělali?
Každopádně dneska Rusko x USA, takže se máme na co těšit :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3367
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37