Ahojte! :)
Rád bych se s Vámi pustil do diskuze co se týče "Volné Energie".
Tento pojem budu spojovat se souvislostí energie, která se dá vyrobit z ničeho.
1) co si myslíte o "Volné energii"? Existuje? Dá se zachytit? Popřípadě v jaké formě by se vyskytovala?
2) perpetuum mobile - legendární stroj, který se pouze 1 uvede do pohybu v němž setrvá až do jeho zastavení, více info ZDE
Nikola Tesla, kapitola sama o sobě. Již ve své době tvrdil, že je možné získat energii z ničeho, již výše zmiňovanou "Volnou energii". Musím uznat, že to byl geniální člověk, který dalece předběhl svou dobu.
Budu rád za vaše názory. Jerabina
"Volná Energie"
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
"Volná Energie"
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Pohlaví:
Re: "Volná Energie"
Nix není z ničeho - http://cs.wikipedia.org/wiki/E%3Dmc%C2%B2
Presne o tomhle tematu jsme meli diskusi s kolegou.
Prenos eletricke energie vzduchem je nocni mura CEZu.
Jenom nasi spoluobcane by meli vazne dilema, zda ze ziskaneho zeleza postavit atneny na odber a nebo ho odnest do sberny.
Docela by me zajimalo, jestli tu nabidku ze zachrani Srbsko pred nemeckou invazi pomoci Tesla Coil vezi myslel Tesla vazne.
Prenos eletricke energie vzduchem je nocni mura CEZu.
Jenom nasi spoluobcane by meli vazne dilema, zda ze ziskaneho zeleza postavit atneny na odber a nebo ho odnest do sberny.
Docela by me zajimalo, jestli tu nabidku ze zachrani Srbsko pred nemeckou invazi pomoci Tesla Coil vezi myslel Tesla vazne.
-
- Pohlaví:
Petr plete přenos a získání, což je velmi podstatný rozdíl !
Mel jsem pocit, ze je rec o Teslovi.
To takzvane ziskani energie je pouze forma prenosu.
Treba tohle ma urcite take logicke vysvetleni:
http://en.wikipedia.org/wiki/Coral_Castle
To takzvane ziskani energie je pouze forma prenosu.
Treba tohle ma urcite take logicke vysvetleni:
http://en.wikipedia.org/wiki/Coral_Castle
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bezdrátově maximálně tak nabíjení na pár cm. Opravdu si nedovedu představit ty vyzářené výkony, kdyby se měla zrušit všechna kabelová vedení. Nejsem žádný fyzik ani anatom, ale jsem si téměř jistý, že by to mělo vliv na většinu organismů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Já se neřídím pocity, ale fakty a otázkou
Ale ani tady bych se nepřel. Kdoví co bude za 50 let.
Tento pojem budu spojovat se souvislostí energie, která se dá vyrobit z ničeho.
Ale ani tady bych se nepřel. Kdoví co bude za 50 let.
Potiz je v tom, ze Tesla nikdy nepostavil ani nenavrhl nic, co by ziskavalo energii z niceho. To jsou fakta.
Vzdy se jednalo pouze o formu prenosu stavajici, existujici energie.
Az dnesni zastanci konspiracnich teorii oznacuji Teslu za cloveka, ktery konal zazraky. A pak oblibene klasiky, ze vlady vsechny tyhle technologie taji.
Vzdy se jednalo pouze o formu prenosu stavajici, existujici energie.
Az dnesni zastanci konspiracnich teorii oznacuji Teslu za cloveka, ktery konal zazraky. A pak oblibene klasiky, ze vlady vsechny tyhle technologie taji.
Volnou energii mají jen lidé, co odebírají proud načerno ... než je chytnou 

- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ale já netvrdím, že Tesla získával energii z ničeho. To jsou 2 rozdílné otázky. Já se ptám za 1) jestli podle vás existuje "Volná energie" to s tím Teslou je pouze to, že tvrdil, že je možné získávat "volnou energii".
HJT návod
HJT návod
Volna energie podle Tesly ale neni energie z niceho.
Pokud se nekomu povede ziskat energie z niceho, tak to pouze znamena ze pouziva dosud neznamy zdroj energie.
Pokud se nekomu povede ziskat energie z niceho, tak to pouze znamena ze pouziva dosud neznamy zdroj energie.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Již v roce 1904 Nikola Tesla, který experimentoval se střídavými proudy o vysokých frekvencích, řekl „ Uběhne mnoho generací, než naše stroje budou poháněny silou získanou v libovolném bodě vesmíru… Prostor je vyplněn energií. Je tato energie statická či dynamická? Pokud je statická, naše naděje jsou zbytečné, pokud kinetická – a my to víme téměř jistě – pak je to pouhá otázka doby, kdy lidé uspějí v připojení svých strojů k velkému soukolí přírody.
Ano, jde o získávání energie např. prostoru, ale já jsem to zařadil spíše tak, že je respektive nekonečná - volná.
Naposledy upravil(a) jerabina dne 13 pro 2013 22:41, celkem upraveno 1 x.
HJT návod
HJT návod
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”