Údaje "na dobírku"

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

driticool
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Údaje "na dobírku"

Příspěvekod driticool » 19 črc 2014 01:08

Dobrej,chtěl jsem se zeptat,jestli by bylo možné při prodeji nějakého účtu za peníze,poslat ty údaje poštou v dopise nebo v jiné podobě na dobírku,tudíž by ten člověk musel zaplatit aby se mu dostala do rukou a on mohl převzít údaje k účtu.

Nechci tu nic prodávat,jen mě to zajímá co si o tom myslíte vy,popřípadě jaké - v tom vidíte vy.

Díky za názory :lol:
:inlove:

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Údaje "na dobírku"

Příspěvekod jaojao » 19 črc 2014 06:11

Jistěže, ale proč tak "komplikovaně" ?
Přeci zaplatí peníze převodem na můj bank. účet a jakmile tam přijdou, tak mu pošlu ty údaje mejlem....
(pokud tedy máš svůj bank účet :-) popř. rodiče )
(poštu z toho vyhodím a odpadá možnost nepřevzetí dobírky..)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

driticool
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod driticool » 19 črc 2014 11:51

Je vidět že jsi ještě nikdy nekšeftoval s účty :D Je hodně těžké najít někoho poctivého,lehce tě okradou když si nedáš pozor,jsou to je zloději.
Proto :D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 19 črc 2014 12:11

S tímhle jsem nekšeftoval, ale obrat tě může tak či tak, v podstatě je jedno o jaké zboží se jedná, tím, že nedodá smluvené zboží, dopustí se tedy podvodu, no a pak existují jisté orgány snad činné v trestním řízení ... 8)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

driticool
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod driticool » 19 črc 2014 20:50

:D No jo,ale kdybych ti chtěl prodat účet za třeba 300,- na PSC,tak ale logicky ti nechci dát údaje jako první,protože bys mě mohl okrást,ale ty mi taky nechceš dát kod PSC jako první,co teď? Nic,z obchodu sejde,protože se nedohodnem... A důvěra tu není protože jsi náhodný člověk,který odpověděl na můj inzerát/nabídku.Ani jeden nechceme přijít o to své,jak to budeš řešit? Tohle je sice náročný postup,ale za to je tu minimální pravděpodobnost krádeže...

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”