Za me klidne doporucim renaulta (megane 2, clio) s atmo benzinem 1.4 (slabsi ale lacinej na udrzbu) nebo 1.6 taky fajn ale rozvody jsou horsi. Stary 1.5dci prezijou vsechno. (pred rokem 2007) a pritelkyni u clia to skoro nic nezralo.
Rencl nerezne, ma aspon nejakou vybavu mel jsem ho X let a jo obcas tam neco blbnulo, ale nesralo se to o moc vic nez fabie nebo golfy co jsme meli v rodine. Dulezity je se o to starat. Dal jsem to matce a jezdi s tim do dneska a to se o to (bohuzel) moc nestara. Navic ti dneska 20 let stary auto opravi kde kdo, a cena dilu z druhovyroby je uz taky uplne jinde. Samozrejme je ale dulezity tak nekoupit nejakej silenej kus.
To mi pripomina ze bych se klidne podival po nejaky thalii
https://www.autopalace.cz/skladove-vozy ... 85174.htmlChapu ze tu neni nejhezci auto ale funkcni bude tak jak ma.
Ono na renaulty spousta lidi nadavala (a problem v tu dobu byly dvojkovy laguny), ale proste z moji zkusenosti ty auta drzi fakt docela slusne. Je ale fakt ze sem menil olej kazdej rok a rozvody taky delal pravidelne.
Kdybych toho svyho neprenechal matce, tak ti ho klidne za par kc necham... skoda.
Golfem 4 asi nic nezkazis, jen to proste rezne.
C4 se vyhni..