foto z DVD do PC
foto z DVD do PC
Zdravím všechny. Dostal jsem fotky na DVD, nahrané na nějakém dvd rekorderu. (VIDEO TS). Přehrát (prohlídnout) v PC jdou ale stáhnout na HDD, nevím jak. Nevíte někdo jak na to?(npř.Ferda). Díky předem. Stafan.
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: foto z DVD do PC
Podle toho co píšeš je to již vytvořená nějaká prezentace fotek, kterou si samozřejmě můžeš stáhnout do pc také, jsou to vlastně dvd video soubory.
Asus K55VJ
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Je to tak jak píše erty123456, ale můžeš zachytit fotky v nějakém playeru , který zachytává obrázky a ukládá je, Intervideo-WinDVD, Cyberlink PowerDVD atd.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Já bych doporučil DVD Shrink a zálohoval to celé jako DVD. S např. tím Power DVD to lze, ale záleží kolik těch fotek je. Při menším množství lze použít i Print/Screen, ale je to pracné.
Pánové díky za odpovědí, ale ale zde je právě ten problém. PC nabízí přehrání videa v Power DVD, WMPlayeru, zobrazení souboru a to je vše. DVDShrink hlásí chybu - chybná struktura navigace DVD. Sreeny v v Malování, SreenHunteru, ZonerPhotoStudiu jsou černé. Proto moje prosba o radu. Zdraví Stafan.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Když máš PowerDVD tak můžeš použít klik na Capture Frame (C:), každý kliknutý snímek se Ti uloží standardně do:
C:\Documents and Settings\Jméno\Dokumenty\CyberLink\PowerDVD\Snapshot.
C:\Documents and Settings\Jméno\Dokumenty\CyberLink\PowerDVD\Snapshot.
- Přílohy
-
- Snap50.jpg (11.03 KiB) Zobrazeno 726 x
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Pohlaví:
Dodatek. To že s nimi v PC nejde pracovat je nejspíš způsobeno tím, že jsou nahrané v tom "nějakém DVD rekordéru".
Zkusil bych to přepálit.
1/ Vytvořit si např. v Neru Image disku
2/ Vypálit nové DVD
Zkusil bych to přepálit.
1/ Vytvořit si např. v Neru Image disku
2/ Vypálit nové DVD
Ferdo díky za rady, ale je to bezúspěšné.(myslím PowerDvd - formát není podporován).Jediná možnost je asi přepálit DVD. Mě je ale divné, že ještě nikdo takový problém neřešil (prokopal jsem všechny možné disk.fóra,googla atd.) a taky zjistit zda jsem taková láma, že si s tím nevím rady. Problém bude určitě v tom dvd rekorderu, ale doufal jsem, že možná má někdo na to nějaký fígl. Čus Stafan.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ono těch TS je víc . Zkusil bych to překonvertovat. TotalVideoConverter.
Vážení vyřešeno. Total Video Converter to zařídil. Super program !! Moc díky všem. Čus. Stafan.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”